• Masker disposable
  • Kasa Medis Swab
  • Kapas Swabs
  • Médis Kapas Ball
  • Cap médis disposable
  • Médis Pesanggrahan Lambaran
  • 01

    Visi

    ngandelkeun sumanget tim ZTE, nyiptakeun pamimpin industri penjualan alat médis.

  • 02

    Nilai-nilai

    integritas jeung sopan santun, optimistis jeung elegan, persatuan jeung pragmatisme, kualitas luhur jeung efisien.

  • 03

    sumanget

    positif, dedicated, percaya diri tur jujur, inovasi haté.

  • Topeng raray Médis Disposable

    Artikel ieu ngandung rujukan ka produk ti hiji atawa leuwih tina advertisers urang. Urang bisa nampa santunan mun anjeun klik dina tumbu ka produk ieu. Sarat dilarapkeun ka nawaran didaptarkeun dina kaca ieu.Pikeun kawijakan iklan urang, mangga buka kaca ieu.Dinten saatos Inggris ...

  • Pasar Respirator Bedah Global 2022, Ku Pamaén Utama, Wewengkon, Jinis sareng Aplikasi, Ramalan Ka 2028

    Panaliti MarketsandResearch.biz ngeunaan Pasar Respirator Bedah global ti 2022 dugi ka 2028 nalungtik industri sareng tren pasar ayeuna sareng sajarah. Panaliti ogé kalebet tinjauan pasar, definisi sareng aplikasi. ...

  • Disposable Médis Kapas Kasa

    Sapuan kasa dilipat sadayana ku mesin.Benang katun 100% murni mastikeun produk lemes sareng adherent.Nyerep punjul ngajadikeun bantalan sampurna pikeun nyerep getih naon waé éksudat.Luyu jeung konsumén'requirements, urang bisa ngahasilkeun rupa-rupa hampang, Su ...

  • Topeng Beungeut 3 lapis Topeng Beungeut Médis Disposable

    Desain filtrasi tilu-lapisan Paké lawon non-anyaman, lawon bolwn ngalembereh, jsb. lapisan non-anyaman ramah kulit Mimitian Cinta Klién ...

  • Topeng raray médis Disposable

    Topeng disposable didamel tina sadaya bar irung plastik sareng klip irung anu ramah lingkungan, anu tiasa disaluyukeun paling nyaman dumasar kana jinis pameunteu anu béda.The nutupan jero ultrasonic spot las dipilih, sarta sabuk ceuli ...

  • company_intr_01

TENTANG KAMI

Pausahaan ieu lokasina di 33-8 Shanyang Avenue, Huaian Zona Pangwangunan Ékonomi, Propinsi Jiangsu, kalawan aset tetep leuwih ti 50 juta yuan.Pausahaan geus salawasna anut kana berorientasi pasar, filosofi bisnis customer-dipuseurkeun, kualitas salamet, ngandelkeun sains jeung téhnologi pikeun ngembangkeun, adhering kana standar layanan, jasa sapanjang pre-diobral, pangropéa sanggeus-jualan, pikeun mastikeun stabilitas. jeung reliabiliti kualitas produk, deeply dipercaya ku konsumén, geus "pengawasan ubar, industri jeung commerce, kaséhatan" jeung otoritas luhur séjén dipikawanoh, sarta dileler "perusahaan trust tunggal beradab, kontrak beurat jeung unit kiridit" jeung judul husus sejenna.