• Parabot baju
  • Topéng médis
  • Disinféktan
  • Tutup médis anu tiasa dianggo
  • Pad perawatan médis
  • Gauze bandage

    Perban kasa

    Perban kasa ngagaduhan fungsi nyerep cairan, ngalereskeun sareng ngabungkus, ...

  • Non-fat cotton

    Katun henteu gajih

    Bal katun nyerep gaduh nyerep cai sareng fungsi sanésna; aranjeunna pr ...

  • Medical cotton swabs

    Sapu katun médis

    Ujung mie tina kapas kapas médis ngagaduhan fungsi nyerep cai ...

  • Self-suction filter mask

    Topéng saringan mandiri

    Topeng pelindung filter self-priming ngagaduhan fungsi nyaring partikel anu henteu berminyak sapertos lebu ...

  • Disposable non-woven medical masks

    Topéng médis non-anyaman nganggo

    Anggoan masker médis sanés anu tiasa dianggo kalayan ciri résistansi aliran udara alit, kalayan ora ...

  • Medical protective mask

    Topéng pelindung médis

    Topeng médis disayogikeun dina bentuk aséptik kalayan résistansi aliran udara alit, panghalang getih sintétik ...

  • 84 disinfectant

    84 disinféktan

    Disinféktan ngagaduhan fungsi maéhan baktéri patogén usus sareng supura ...

  • Disposable medical caps

    Topi médis disposable

    Pamakéan médis anu tiasa dianggo ngagaduhan fungsi pikeun nyegah ketombe debu tina ngabahekeun ...

  • Medical nursing pad

    Pad asuhan médis

    Pad asuhan médis ngagaduhan anti kabocoran sareng fungsi sanésna; aranjeunna disayogikeun dina bentuk f ...

  • 01

    Visi

    ngandelkeun sumanget tim ZTE, nyiptakeun pamimpin industri penjualan alat médis.

  • 02

    Nilai

    integritas sareng sopan santun, optimis sareng elegan, persatuan sareng pragmatisme, kualitas luhur sareng éfisién.

  • 03

    Sumanget

    positip, dédikasi, percaya diri jeung jujur, inovasi haté.

  • Anu paling éndah Salila

    Gelut ngalawan radang paru-paru virus makuta anyar, manajer umum Li Jiaxiang nyababkeun sadaya staf Huai'an Zhongxing Farmasi Technology Co., Ltd. pikeun aktip ngaréspon seruan panitia partai pamaréntah sareng pamaréntah. Salaku hiji-hijina pabrik masker médis di kota urang, ...

  • Masih nganggo swab kapas kanggo ngubaran tatu? Huai'an ZTE Farmasi "Ngungkabkeun Standar pikeun Swabs Katun Médis steril pikeun Anjeun"

    Salaku bahan rumah tangga anu penting, swab katun merenah pisan dianggo, naha éta mangrupikeun alat seni pikeun nyaluyukeun detil nalika makeup, atanapi alat bantu pikeun disinféksi sareng ngusap salep nalika diubaran tatu. Utamana nalika nyanghareupan tatu atanapi masalah kulit éksim, pikeun nyingkahan séon ...

  • Topéng, ngartos éta ngaliwatan standar

    Ayeuna, perang nasional ngalawan radang paru-paru anu disababkeun ku coronavirus novél parantos dimimitian. Salaku "garis pertahanan kahiji" pikeun panangtayungan kabersihan diri, penting pisan pikeun nganggo masker anu cocog sareng standar pencegahan epidemi. Ti N95 sareng KN95 dugi ka topeng bedah médis, biasa ...

  • company_intr_01

TENTANG KAMI

Perusahaan perenahna di 33-8 Shanyang Avenue, Zona Pangwangunan Ékonomi Huaian, Propinsi Jiangsu, kalayan aset tetep langkung ti 50 juta yuan. Parusahaan sok taat kana berorientasi pasar, filsafat bisnis dipuseurkeun-customer, kualitas salamet, ngandelkeun sains sareng téknologi pikeun pangwangunan, taat kana standar jasa, jasa sapanjang pre-diobral, perawatan saatos-jualan, pikeun mastikeun stabilitas jeung reliabilitas kualitas produk, dipercaya pisan ku konsumén, parantos "pengawasan narkoba, industri sareng perdagangan, kaséhatan" sareng otoritas anu langkung luhur anu diaku, sareng dilélérkeun "perusahaan kapercayaan tunggal anu beradab, kontrak beurat sareng unit kiridit" sareng judul kehormatan anu sanés.

  • Products

    Produk

  • News

    Warta

  • About Us

    Tentang Kami