84 disinféktan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran inti

Disinféktan ngagaduhan fungsi maéhan baktéri patogén usus sareng cocci supuratif, virus anu teu aktip sareng sajabina.

Produk ieu cocog pikeun disinféksi permukaan obyék umum, papakéan bodas, artikel anu terkontaminasi di rumah sakit.

84 disinfectant

500 g 84 payuneun disinféktan

500 g 84 disinfectant reverse

500 g 84 disinféktan tibalik

Kauntungan produk

84 Disinféktip ngagaduhan ciri sapertos kieu:

1. rumus anyar tanpa perlindungan lingkungan fosfor sareng kaséhatan;

2. henteu ngan ukur tiasa sterilisasi, tapi ogé beresih sareng dékontaminasi.

84 Disinfectant (Type II) mangrupikeun disinféktan anu ngandung klorin anu dianggo pikeun ngainféksi lingkungan sareng permukaan obyék. Éta ngandung bahan dékontaminasi anu kuat anu tiasa maéhan E. coli. Éta cocog pikeun

Aplikasi produk

84 disinféktan utamina dianggo pikeun dékontaminasi sareng pembasmian permukaan, baju bodas sareng barang-barang anu tercemar di rumah sakit di bumi, hotél, réstoran sareng tempat umum anu sanés. Metodeu utama panggunaan nyaéta:

1. Disinféksi paranti tuang:

Campur larutan saham sareng cai dina babandingan 1: 400 (1 bagian larutan saham + 399 bagian cai), rendam peralatan pikeun diinféksi dina cairan éncér salami 20 menit teras bilas ku cai.

2. Pembasmian permukaan objék umum:

Campur larutan asli sareng cai dina babandingan 1: 100 (1 bagian tina larutan asli + 99 bagéan cai), usap, semprot, sareng pelikeun permukaan obyék kanggo diinféksi sareng larutan éncér 84 disinféktan salami 30 menit.

3. disinféksi lawon bodas:

Campur larutan saham sareng cai dina babandingan 1: 100 (1 bagian larutan saham + 399 bagian cai), rendam lawon bodas janten disinféksi dina cairan éncér salami 30 menit, teras ngumbahna ku cai.

4. Disinféksi tina polutan rumah sakit

Anggo larutan saham kanggo dicampur sareng cai dina babandingan 1:10 (1 bagian larutan saham + 9 bagian cai) kanggo ngusap polutan rumah sakit anu kedah diinféksi teraskeun leyuran éncér 84 solusi disinféktan kanggo ngusap, nyemprot, pel sareng disinfect salami 60 menit, teras bilas ku cai.

Parameter produk

Ngaran Produk 84 disinféktan
Modél Cairan
Spésifikasi 500g
Ngaran Produk Shaohu
Bahan utama 4,0-6,0% (g / ml) natrium hipoklorit
Minuhan nomer standar Q / 320803LEK002-2013
Jumlah persetujuan (Su) Wei Xiaozheng Zi (2012) No. 3028-0062
Fungsi Dékaminasi, disinféksi, jst.
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Téhnologi Co., Ltd.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk