Tentang Kami

Huai'an Zhongxing Pharmaceutical Technology Co., Ltd.

supplier profésional ngembangkeun produk médis ngawengku loba jenis produk dina médis Filed.

Profil Perusahaan

Huaian Zhongxing lokasina di 33-8 Shanyang Avenue, Zona Pangwangunan Ékonomi Huaian, Propinsi Jiangsu, kalayan aset tetep leuwih ti 50 juta yuan.Pausahaan urang nyertakeun wewengkon 52000 méter suqares, sarta kalawan 4000 méter suqare bengkel bersih wewengkon ngarojong bersih.
Produk unggulan kami Topeng Raray Medcial Disposable, Swabs Kapas, Compress Kasa Médis, Cap Médis Disposable, Bola Kapas Medcial, Sprei Médis.
Kami dealers ékspor parabot médis sarta ratusan usaha domestik .Produk kami dijual qroung dunya, nyebar ka Notth Americal, Éropa, Asia jeung Afrcia jeung pasar domestik lega .Jeung eta terus tumuwuh gancang ogé.
ZhongXing kami kabeh staf bakal coba utmost kami nyadiakeun produk hadé tur jasa mun eupan balik klien kami sarta friends.We nu insisting on kawijakan survival kualitas, ngembangkeun technology.Excellent kualitas ngarahkeun kami pikeun meunangkeun beuki loba pangsa pasar.We warmly ngabagéakeun konsumén boh di imah jeung di mancanagara pikeun konsulat jeung cooperate.We yakin nyadiakeun layanan pangalusna pikeun unggal customer tulus.

ZHONGXING Cina mangrupakeun salah sahijiprodusén ngarahpikeun asesoris disposable médis di Cina Kidul.Kusabab ngadeg taun 2002, ZHONGXING terus nawarkeun rupa-rupa ngembangkeun produk, rojongan teknis, kamampuhan profésional produksi, terus layanan palanggan ka konsumén di sakuliah dunya.
Kalawan leuwih ti 10 taun kamajuan, tim ZHONGXING anu fokus kana manufaktur sarta exporting runtuyan produk Cotton Ball.
ZHONGXING mangrupikeun pabrik kalayan CE, sertipikat ISO sareng ngembangkeun set komprehensif kompetensi inti anu tiasa diterapkeun kana bisnis anjeun kalebet:
Tim téknis anu khusus pisan
Dina sistem kontrol kualitas ISO, sakabéh prosés urang tina bahan baku asup, pemutihan katun atah, on-akang inspeksi kualitas, jaminan kualitas anu dikawasa ketat tur retrospection di périodik.
Keunggulan Operasional
Kamampuhan kami pikeun nyayogikeun suplai produk anu teu kaganggu anu nyumponan spésifikasi pasti anjeun mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng diajar kontinyu.Kami tiasa nyayogikeun dokumén anu dipikabutuh pikeun pendaptaran anjeun di pasar anjeun.
Hubungan customer
Hubungan profésional anu kuat mangrupikeun pondasi pikeun kamekaran anu sustainable.Urang narékahan pikeun ngarti tangtangan anu disanghareupan ku para palanggan sareng supplier, sareng ngalaksanakeun cara anu ngadorong dialog terbuka sareng silih hormat.
Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis sareng kontribusi pikeun manusa, sareng anjeun babarengan.

 

Budaya perusahaan

Visi:ngandelkeun sumanget tim ZTE, nyiptakeun pamimpin industri penjualan alat médis.

Nilai:integritas jeung sopan santun, optimistis jeung elegan, persatuan jeung pragmatisme, kualitas luhur jeung efisien.

sumanget:positif, dedicated, percaya diri tur jujur, inovasi haté.

Tujuan:kajujuran jeung efisiensi, layanan munggaran.Ngahiji jeung enterprising, kualitas kahiji.

IMG_9657