Tentang Kami

Huai'an Zhongxing Farmasi Téhnologi Co., Ltd.

didirikeun taun 2002, utamina dina dua atanapi tilu jinis alat médis, réagen diagnostik in vitro, pasokan kantor médis sareng kaséhatan, komputer sareng produk habis-habis;

Profil Perusahaan

Ogé kelas I, pabrik alat-alat médis II, variétas produksi utama nyaéta: panggunaan masker non-anyaman médis, topéng bedah médis, sababaraha spésifikasi swab katun médis, swab katun iodophor médis, bal katun médis, bola katun alkohol médis , bal katun iodofor, 84 larutan disinféktan, sababaraha spésifikasi katun, kasa, laminasi laminasi, perban kasa.

Perusahaan perenahna di 33-8 Shanyang Avenue, Zona Pangwangunan Ékonomi Huaian, Propinsi Jiangsu, kalayan aset tetep langkung ti 50 juta yuan. Parusahaan sok taat kana berorientasi pasar, filsafat bisnis dipuseurkeun-customer, kualitas salamet, ngandelkeun sains sareng téknologi pikeun pangwangunan, taat kana standar jasa, jasa sapanjang pre-diobral, perawatan saatos-jualan, pikeun mastikeun stabilitas jeung reliabilitas kualitas produk, dipercaya pisan ku konsumén, parantos "pengawasan narkoba, industri sareng perdagangan, kaséhatan" sareng otoritas anu langkung luhur anu diaku, sareng dilélérkeun "perusahaan kapercayaan tunggal anu beradab, kontrak beurat sareng unit kiridit" sareng judul kehormatan anu sanés.

Ngandelkeun kaunggulan sumberdaya pasar médis, dina panungtun tina "lima tinggi" kawijakan konstruksi titik awal tinggi, téknologi luhur, kualitas luhur, efisiensi tinggi sareng kauntungan tinggi, perusahaan ngembangkeun semangat tim perusahaan tina "perjuangan keras, naratas sareng pragmatis, narékahan pikeun kasuksesan, kuring ZTE ", sareng ngeunaan strategi ngarah biaya, strategi cadangan sumberdaya, strategi pengembangan bakat, inovasi sareng strategi kreasi, strategi konstruksi lingkungan, strategi kaunggulan merek sareng inpormasi ngarah kana strategi salaku strategi pamekaran ZTE, supados parusahaan tiasa ngembangkeun gancang.

Ningali ka hareup, perusahaan bakal langkung sumanget, jasa bijaksana sareng produk kualitas pikeun masihan deui palanggan anyar sareng lami percanten sareng dukungan ka kami, ngandelkeun ciri ZTE budaya perusahaan, pikeun nyiptakeun produk mérek produk penjualan médis, pikeun méré kontribusi anu langkung ageung pikeun kaséhatan manusa.

Budaya perusahaan

Visi: ngandelkeun sumanget tim ZTE, nyiptakeun pamimpin industri penjualan alat médis.

Nilai: integritas sareng sopan santun, optimis sareng elegan, persatuan sareng pragmatisme, kualitas luhur sareng éfisién.

Sumanget: positip, dédikasi, percaya diri jeung jujur, inovasi haté.

Tujuanna:kajujuran sareng efisiensi, palayanan heula. Persatuan sareng usaha, kualitas heula.

IMG_9657