Nyerep kapas kapas sapu

  • Medical cotton swabs

    Sapu katun médis

    Ujung mie tina kapas kapas médis ngagaduhan fungsi nyerep cai; éta disayogikeun dina bentuk anu teu steril pikeun panggunaan sakali. Produk ieu cocog pikeun unit médis sareng kaséhatan sareng perawatan di bumi, nalika meresihan sareng ngaleungitkeun kulit sareng tatu, éta dianggo pikeun nerapkeun ubar. Sapuan katun médis Sapédah katun médis 25 bungkus swab katun médis 2000 bungkus Swab katun médis gaduh ciri-ciri ieu:
  • Non-fat cotton

    Katun henteu gajih

    Bal katun nyerep gaduh nyerep cai sareng fungsi sanésna; aranjeunna disayogikeun dina bentuk anu henteu steril pikeun panggunaan sakali. Produk ieu cocog pikeun unit médis sareng kaséhatan sareng perawatan di bumi, nalika meresihan sareng ngaleungitkeun kulit sareng tatu, éta dianggo pikeun nerapkeun ubar. Bola katun nyerep 50g rangkep bal katun nyerep Bal katun nyerep gaduh ciri sapertos kieu: 1. Bola katun nyerep didamel tina katun nyerep médis anu saluyu sareng standar YY / T 0330, anu ...