Aakku Cina Disposable Kapas Swab, Biodegardable Eco-friendly jeung pabrik iteuk awi jeung suppliers |Zhongxing

Disposable Cotton Swab, Biodegardable Eco-friendly jeung iteuk awi

Katerangan pondok:

SHAOHU@ Cotton Swab nyadiakeun rupa-rupa pilihan bahan iteuk kai, awi iteuk, kertas iteuk, plastik iteuk jeung saterusna .The kai iteuk dijieunna tina kai alam murni jeung bahan tina nautre.It aman ngagunakeun sarta bisa biodegradable tanpa ngabalukarkeun polusi. to the environment.Awi iteuk mangrupa bahan renewable unggulan sabab tumuwuh jadi gancang yén maranéhna bisa dipanén dina cara sustainable.Jeung éta ogé biodegradable sarta bisa diolah responsibly.Awi swabs mangrupakeun salah sahiji produk beberesih alam paling éféktif, sarta aranjeunna nyaeta bahan anu kami advokasi.Kertas iteuk leuwih fléksibel, kurang kamungkinan kana megatkeun, aman ngagunakeun, sarta biodegradable, nyieun eta alat gede pikeun hygiene pribadi. Plastic iteuk pisan fléksibel tur bisa dijieun kacida alusna, sarta bisa minuhan jalma béda. kabutuhan.
SHAOHU@Cotton swabs datangna dina bahan béda jeung ukuran pakét, sarta bisa dipaké teu ukur keur tugas beberesih daliy, perawatan kageulisan, karajinan, sarta care.They ogé ngalakukeun ogé dina perawatan lisan jeung professions médis.A kotak leutik swabs katun bakal ngidinan Anjeun tur barudak ngagunakeun éta salaku sikat mimiature dina kagiatan senang cet masa depan caang kalawan kami.
1.Bahan: Awi, Kai,, Kertas, Plastik iteuk + Katun tip
2. iteuk: Panjang-75mm (Kasabaran 2cm Beurat-22g-24g
3.Tip Beurat (100% Bleached Kapas): ≥35mg
4.The gaya napel betwwen iteuk anf tip: Teu kurang ti 4.0N
5.Sinking waktos: Teu leuwih ti 10s
6.Packing: 100% packing ramah-eco


  • Harga FOB:AS $ 0,02 - 0,03 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:1000000 Potongan / Potongan per Bulan
  • :
  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Pedaran inti

    ZHONGXING Cina mangrupakeun salah sahijiprodusén ngarahpikeun asesoris disposable médis di Cina Kidul.Kusabab ngadeg taun 2002, ZHONGXING terus nawarkeun rupa-rupa ngembangkeun produk, rojongan teknis, kamampuhan profésional produksi, terus layanan palanggan ka konsumén di sakuliah dunya.

    Kalawan leuwih ti 10 taun kamajuan, tim ZHONGXING anu fokus kana manufaktur sarta exporting runtuyan produk Cotton Swabs.

    ZHONGXING mangrupikeun pabrik kalayan CE, sertipikat ISO sareng ngembangkeun set komprehensif kompetensi inti anu tiasa diterapkeun kana bisnis anjeun kalebet:

    Tim téknis anu khusus pisan

    Dina sistem kontrol kualitas ISO, sakabéh prosés urang tina bahan baku asup, pemutihan katun atah, on-akang inspeksi kualitas, jaminan kualitas anu dikawasa ketat tur retrospection di périodik.

    Keunggulan Operasional

    Kamampuhan kami pikeun nyayogikeun suplai produk anu teu kaganggu anu nyumponan spésifikasi pasti anjeun mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng diajar kontinyu.Kami tiasa nyayogikeun dokumén anu dipikabutuh pikeun pendaptaran anjeun di pasar anjeun.

    Hubungan customer

    Hubungan profésional anu kuat mangrupikeun pondasi pikeun kamekaran anu sustainable.Urang narékahan pikeun ngarti tangtangan anu disanghareupan ku para palanggan sareng supplier, sareng ngalaksanakeun cara anu ngadorong dialog terbuka sareng silih hormat.

    Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis sareng kontribusi pikeun manusa, sareng anjeun babarengan.

     

    cotton swab 0128

    Swabs Kapas Disposable

    cotton swab 010228

    Kapas Swabs --- 100pcs atanapi 200pcs kotak biodgradable

    Kaunggulan produk

    SAMPEL GRATIS!!DUA CARA pikeun meunangkeun eta.

    1.Klik tab "menta sampel bebas".
    2.Contact kami ku email
    Sampel bakal dikirim nurutkeun pamundut anjeun (bisa jadi teu cap sarua sakumaha di luhur), ongkos kurir ieu undertaked ku samping Anjeun.

    SHAOHU@ cotton swab nyadiakeun rupa-rupa pilihan bahan, iteuk kai, iteuk awi, iteuk kertas, iteuk plastik jeung saterusna.The iteuk kai dijieunna tina kai alam murni jeung bahan ti alam.Éta aman dianggo sareng tiasa biodegradable tanpa nyababkeun polusi ka lingkungan. Batang awi mangrupikeun bahan anu tiasa diperbaharui anu saé sabab tumuwuh gancang sahingga tiasa dipanén ku cara anu sustainable. Sareng éta ogé biodegradable sareng tiasa dirawat kalayan tanggung jawab. mangrupa salah sahiji produk beberesih alam paling éféktif, sarta aranjeunna bahan kami advocate.Paper iteuk leuwih fléksibel, kurang kamungkinan kana megatkeun, aman ngagunakeun, sarta biodegradable, nyieun eta alat gede pikeun hygiene pribadi.Plastic iteuk pisan fléksibel. sarta bisa dijieun kacida alusna, sarta bisa minuhan kaperluan béda jalma.

    SHAOHU@ kapas swabs datangna dina bahan béda jeung ukuran pakét, sarta bisa dipaké teu ukur keur tugas beberesih poean, perawatan kageulisan, karajinan, sarta care.They piaraan ogé ngalakukeun ogé dina miara lisan jeung professions médis.A kotak leutik swabs katun bakal ogé ngamungkinkeun anjeun sareng murangkalih dianggo salaku sikat miniatur dina kagiatan anu pikaresepeun pikeun ngalukis masa depan anu cerah sareng kami.

    PERHATOSAN KasalametanPucuk kapas henteu kedah diselapkeun ka jero ceuli atanapi irung.Jauhkeun tina jangkauan barudak. Pamakéan anu teu leres tiasa nyababkeun tatu.

     

     

     

     

     

     

     

    FAQ

    1. saha urang?

    Kami dumasar di Huaian, Cina, mimitian ti 2002, ngajual ka Afrika (22.00%), Amérika Kalér (22.00%), Wétan Tengah (21.00%), Amérika Kidul (16.00%), Éropa Wétan (16.00%), Pasar Doméstik (1,00%), Éropa Kulon (1,00%), Asia Tenggara (1,00%).Aya total ngeunaan 201-300 urang di kantor urang.

    2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
    Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
    Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

    3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
    Kapas Swabs Kasa Kapas Roll, Bola Kapas, Topeng Raray, Lembar Médis, Cap Meidcal jsb

    4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?

    Langkung ti 10 taun pangalaman ahli;urang ménta kapasitas accomplishing sakabeh ranté tina suplai bahan, pabrik nepi ka ékspor produk na final sanggeus layanan jualan indenpendently;

    5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
    Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CFR, CIF;
    Mata Artos Pembayaran Ditampa: USD, EUR, HKD;
    Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C;
    Basa Diucapkeun: Inggris, Cina

     

    Parameter produk

    olor
    Bodas
    Wangun katun
    Tunggal atawa Ganda sirah buleud
    bahan
    Awi iteuk, kapas
    Beurat
    75 g / kotak
    Kualitas
    Kapas swab kualitas luhur
    Bungkusan & Pangiriman
    Rincian bungkusan
    200pcs / kotak, 100pcs / kotak
    ukuran karton
     
    (Nyadiakeun rupa-rupa pilihan packing, nurutkeun sarat konsumén '.)
    Rincian pangiriman
    15-30 poé
    Total Panjang
    75,0 (± 1,0 mm)
    Katun Panjang
    15,0 (± 2,0 mm)
    Diaméter katun
    ø 5.0 (± 0.3mm)
    Kapas Clearance
    > = 1,5 mm
    Ukuran Tongkat
    ø 2,5 ( ± 0,16 mm) x 70 mm ( ± 0,8 mm)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk