Taros Kami

Huai'an Zhongxing Farmasi Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

Nomer 33-8, Shanyang Avenue, Zona Pangembangan Ékonomi,

Distrik Huaian, Kota Huai'an

Telepon

13770377027
0517-85802345

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami