Taros Kami

Huai'an Zhongxing Pharmaceutical Technology Co., Ltd.

Alamat

No 33-8, Shanyang Avenue, Zona Pangwangunan Ékonomi,

Kacamatan Huaian, Kota Huai'an

Surélék

Telepon

13770377027
0517-85802345

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami