Aakku Cina Disposable Médis Fack Topeng pabrik jeung suppliers |Zhongxing

Topeng Fack Médis Disposable

Katerangan pondok:

Nawiskeun tingkat panyalindungan unggul.Résistansi engapan rendah.Résistansi cai permukaan unik sareng lapisan lemes.Non-irritating, serat kaca bébas jeung lateks bébas.Potongan irung adjustable pikeun gampang make.Sterile ku EO sarta pikeun pamakéan tunggal wungkul, earloop elastis.Protective baktéri, lebu, sari, particulate kimia airborne, haseup jeung halimun.Ékonomi, parsial, fashion jeung pelindung .Ieu dipaké ku staf médis klinis salila operasi invasif, panyalindungan poean nyertakeun sungut, irung jeung rahang pamaké, sarta nyadiakeun panghalang fisik pikeun nyegah penetrasi langsung mikroorganisme pathogenic, cairan awak jeung partikel. .Have rasa alus visi jeung tactility, pernah nambahkeun naon aditif kimiawi atawa pemutihan aget di them.Convenient jeung nyaman, mainy dipaké pikeun pelindung baktéri.


Rincian produk

Tag produk

Parameter

 

Ngaran Brand

ShaoHu

Tempat Asalna

Jiangsu, Cina

Jenis Disinfeksi

Tipe I/II/ IIR

Laporan tés

EN14683

Bahan

Meltblown filtration lapisan tengah

Ukuran

17,5×9,5cm/±0,5cm - 3ply

Sertifikasi

CE, ISO

Bungkusan

25pcs/box, 40boxes/case, ukuran kasus: 32*20*18cm, atawa ngaropéa

Kapasitas Produksi

Sakitar 1 Juta per poé

 



 

Pintonan produk

dsiposable medcial face mask
medical face mask 031802

Pamakéan

Topeng pameunteu médis biasana dianggo di lembaga médis, laboratorium, ambulan, bumi, tempat umum sareng tempat-tempat sanés anu dianggo, nutupan sungut pangguna, irung sareng mandible, pikeun nyegah mikroorganisme patogén, cairan awak, gelembung ngalayang, partikel sareng transmisi langsung anu sanés. tina halangan fisik.Metodeu utama pamakean nyaéta:

1.Buka bungkusan sareng cabut topéng pikeun mariksa yén topéng dina kaayaan anu saé.

2.Topeng boga dua sisi bodas tur poék, sisi bodas nyanghareup ka, klip irung ka luhur, duanana leungeun ngarojong sabuk panutup muka, ulah kontak leungeun jeung jero topéng, sisi handap topéng ka akar gado, beubeur ceuli beubeur elastis kénca jeung katuhu ngagantung dina ceuli;

3.Ngagunakeun plasticity tina klip irung topeng, pencét jeung ramo, nyieun klip irung ngagantelkeun kana luhureun balok irung, bentukna klip irung nurutkeun bentuk balok irung, lajeng mindahkeun ramo indéks ka dua sisi laun, supados sadayana topéng caket kana kulit raray.

Features

3 lapisan konstruksi jeung PP nonwoven jeung lawon filter.Ieu dimaksudkeun pikeun dipaké ku professional kaséhatan salila bedah jeung
salila asuhan pikeun nyekel baktéri héd dina ogé titik-titik cair jeung aerosol tina sungut jeung irung nu maké.Kelas bedah
BFE (efisiensi filtrasi baktéri) ≥95%.
Tekanan résistansi cipratan ≥ 120 mm Hg (16,0 kPa)
Gampang Ngambekan
Lemes, Teu Bau & Teu Ngairitasi
Latex-gratis & Fiberglass bébas
Earloop nonwoven lemes kalayan prosés las ultrasonik, pangalaman ngagem anu nyaman

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami