Aakku Cina Cotton Bud pabrik jeung suppliers |Zhongxing

Pucuk kapas

Katerangan pondok:

Kompaksi sirah kapas nganggo sadayana dina-hiji molding machine.The sirah katun henteu gampang disperse, The flocs moal fall.The tip boga fungsi nyerep cai eta disadiakeun mnt formulir non-steril ont-time use.This Produk cocog pikeun unit médis sareng kaséhatan sareng perawatan bumi, nalika ngabersihkeun sareng ngabasmi kulit sareng tatu, éta dianggo pikeun nerapkeun medicine.Cotton swabs datangna dina bahan anu béda sareng ukuran pakét, sareng tiasa dianggo sacara luas.


  • Harga FOB:AS $ 0,02 - 0,03 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:1000000 Potongan / Potongan per Bulan
  • :
  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Pedaran inti

    1. Pamakéan bahan ramah lingkungan, aman tur nontoxic, utamana cocog pikeun industri IT éléktronik, ulah ragrag lebu, sirah katun teu sumebar, kualitas alus teuing.
    2. Alat serbaguna pikeun meresihan, detailing, jeung nerapkeun cet, lem, epoxy, lubrication, jsb.
    3. Gede pikeun makeup permanén, kosmétik, atawa nyieun model sejen, keramik, perhiasan,hiasan lawon, hobi.
    4.Huluna katun dina dua tungtung raket kabeungkeut ku swabs katun,ku kituna henteu murag, anjeun tiasa nganggo kalayan percaya diri.
    5. The swab katun ngabogaan panjang lumrah tur rubak, nu merenah tur gancang ngagunakeun.
    6.Use bahan nanaon béda, euweuh brightener optik, transparan kantong bungkusan bebas, anjeun tiasa jelas ningali tékstur tina swabs katun, sarta bisa disegel jeung disimpen sanggeus pamakéan pikeun nyegah lebu, beresih jeung hygienic.

     

    cotton swab 0218

    Pucuk kapas

    cotton swab 010228

    Kapas swab kalayan kotak biodegradable 200pcs / kotak

    FAQ

    CARA KANGGO HARGA & SAMPEL
    Hubungi kuring pikeun ukuran sareng kuantitas anu anjeun pikahoyong, conto gratis (1 atanapi 2 pc) kanggo hal-hal alit tapi pengiriman henteu. Urang tiasa nampi akun ekspres.
     
    Biasana urang ngadugikeun dina sajam.Lamun aya
    urgent pisan, punten nelepon kuring iraha wae.
     
    OEM & ODM LAYANAN
    Kacida tampi pikeun OEM na ODM.
    Langkung ti 10 taun pangalaman dina jalur ieu, urang tiasa ngabantosan ngadamel pakét anjeun nyalira,
    logo, warna, gaya, ukuran.
     
    BAYAR & WAKTU pangiriman
    Western Union, Pay pal, T/T, L/C, jsb.
     
    Pangiriman Gumantung kana kuantitas jeung sarat husus .Usually Sampel nyaeta 2-3 days.Mess produksi pikeun 15-25 poé.
     
    Kumaha urang bisa ngamimitian pesenan?
    1. Anjeun ngirim panalungtikan kalawan sarat, urang ngobrol rinci ku email atanapi skype / whatsapp.
    2.After kuantitas, warna, pakét, harga, sarat husus dikonfirmasi, abdi bakal ngirim Profoma Invoice.
    3.Confirm invoice jeung ngatur pamayaran.
    4.After narima pembayaran, urang bakal ngatur produksi, lamun boga stock, bakal ngatur pangiriman.
    5. inspeksi produk
    6. Bungkusan
    7. Pangiriman
    Punten tinggalkeun pesen anjeun atanapi langsung ngahubungi kuring ku Telepon / whatsapp / wechat, kuring bakal ngabales dina waktosna.

    Parameter produk

    Ngaran Produk
    Eco Ceuli beberesih kuncup awi / kayu iteuk kapas makeup swab
    bahan tips
    100% katun murni
    spésifikasi tips
    4*12mm
    Total panjangna
    73 mm
    Warna
    Tips: bodas; awi iteuk; kai: alam
    Harga
    FOB / CFR / CIF
    Bungkusan
    100pcs / kotak kertas
    Pamakéan
    Pucuk kapas meresihan ceuli
    Bungkusan
    Bungkusan ku mesin otomatis
    Pabrik
    Pabrik kapas kuncup di Cina

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami