Kapas Swabs

  • Cotton Bud

    Pucuk kapas

    Kompaksi sirah kapas nganggo sadayana dina-hiji molding machine.The sirah katun henteu gampang disperse, The flocs moal fall.The tip boga fungsi nyerep cai eta disadiakeun mnt formulir non-steril ont-time use.This Produk cocog pikeun unit médis sareng kaséhatan sareng perawatan bumi, nalika ngabersihkeun sareng ngabasmi kulit sareng tatu, éta dianggo pikeun nerapkeun medicine.Cotton swabs datangna dina bahan anu béda sareng ukuran pakét, sareng tiasa dianggo sacara luas.
  • Disposable Cotton Swab , Biodegardable Eco-friendly with bamboo stick

    Disposable Cotton Swab, Biodegardable Eco-friendly jeung iteuk awi

    SHAOHU@ Cotton Swab nyadiakeun rupa-rupa pilihan bahan iteuk kai, awi iteuk, kertas iteuk, plastik iteuk jeung saterusna .The kai iteuk dijieunna tina kai alam murni jeung bahan tina nautre.It aman ngagunakeun sarta bisa biodegradable tanpa ngabalukarkeun polusi. to the environment.Awi iteuk mangrupa bahan renewable unggulan sabab tumuwuh jadi gancang yén maranéhna bisa dipanén dina cara sustainable.Jeung éta ogé biodegradable sarta bisa diolah responsibly.Awi swabs mangrupakeun salah sahiji produk beberesih alam paling éféktif, sarta aranjeunna nyaeta bahan anu kami advokasi.Kertas iteuk leuwih fléksibel, kurang kamungkinan kana megatkeun, aman ngagunakeun, sarta biodegradable, nyieun eta alat gede pikeun hygiene pribadi. Plastic iteuk pisan fléksibel tur bisa dijieun kacida alusna, sarta bisa minuhan jalma béda. kabutuhan.
    SHAOHU@Cotton swabs datangna dina bahan béda jeung ukuran pakét, sarta bisa dipaké teu ukur keur tugas beberesih daliy, perawatan kageulisan, karajinan, sarta care.They ogé ngalakukeun ogé dina perawatan lisan jeung professions médis.A kotak leutik swabs katun bakal ngidinan Anjeun tur barudak ngagunakeun éta salaku sikat mimiature dina kagiatan senang cet masa depan caang kalawan kami.
    1.Bahan: Awi, Kai,, Kertas, Plastik iteuk + Katun tip
    2. iteuk: Panjang-75mm (Kasabaran 2cm Beurat-22g-24g
    3.Tip Beurat (100% Bleached Kapas): ≥35mg
    4.The gaya napel betwwen iteuk anf tip: Teu kurang ti 4.0N
    5.Sinking waktos: Teu leuwih ti 10s
    6.Packing: 100% packing ramah-eco