Disinféktan

  • 84 disinfectant

    84 disinféktan

    Disinféktan ngagaduhan fungsi maéhan baktéri patogén usus sareng cocci supuratif, virus anu teu aktip sareng sajabina. Produk ieu cocog pikeun disinféksi permukaan obyék umum, papakéan bodas, artikel anu terkontaminasi di rumah sakit. 500 g 84 payuneun disinféktan 500 g 84 disinféktan tibalik 84 Disinféktan ngagaduhan ciri sapertos kieu: 1. rumus anyar tanpa perlindungan lingkungan fosfor sareng kaséhatan; 2. henteu ngan ukur tiasa sterilisasi, tapi ogé beresih sareng dékontaminasi. 84 ...