Masker disposable

  • Disposable  Medical   Fack Mask

    Topeng Fack Médis Disposable

    Nawiskeun tingkat panyalindungan unggul.Résistansi engapan rendah.Résistansi cai permukaan unik sareng lapisan lemes.Non-irritating, serat kaca bébas jeung lateks bébas.Potongan irung adjustable pikeun gampang make.Sterile ku EO sarta pikeun pamakéan tunggal wungkul, earloop elastis.Protective baktéri, lebu, sari, particulate kimia airborne, haseup jeung halimun.Ékonomi, parsial, fashion jeung pelindung .Ieu dipaké ku staf médis klinis salila operasi invasif, panyalindungan poean nyertakeun sungut, irung jeung rahang pamaké, sarta nyadiakeun panghalang fisik pikeun nyegah penetrasi langsung mikroorganisme pathogenic, cairan awak jeung partikel. .Have rasa alus visi jeung tactility, pernah nambahkeun naon aditif kimiawi atawa pemutihan aget di them.Convenient jeung nyaman, mainy dipaké pikeun pelindung baktéri.
  • FFP2 Mask  5 ply

    Topeng FFP2 5 lapis

    Komponén Topeng awak, pita ceuli elastis, adjustable irung clip.5-ply struktur ensures panyalindungan compreshive .Flitration efisiensi 95% (FFP2 Level) Net weightL5-6g/piece.
    Lapisan kahiji: 50g/m2 Spunbond Polipropilén(pp) Nonwoven
    Lapisan 2: 25g/m2 Lebur nonwoven(fliter)
    Lapisan 3: 25g/m2 Meltbown nonwoven(filter)
    Lapisan ka-4: 40g.m2 katun hawa panas(ES) pikeun lemes & nyerep lembab
    Lapisan 5: 25g/m2 Spunbond Polipropilén(pp) Nonwoven
  • Disposable Medical Sterile 3 ply face masks

    Masker pameunteu 3 lapis Médis Steril

    Topeng Beungeut Médis Umum sareng Katerangan Tipe Panutup Ceuli
    Konstruksi 3 lapisan sareng PP nonwoven sareng saringan fabric.It dimaksudkeun pikeun dipaké ku professional kaséhatan salila bedah jeung mangsa asuhan ti nyekel bacterila héd dina ogé titik-titik cair jeung areososls ti sungut jeung irung nu wearer urang.
    Topeng Beungeut Médis Umum sareng Kauntungan Tipe Panutup Ceuli
    Kelas bedah
    BFE (efisiensi filtration baktéri) ≥95%
  • Disposable Sterile Fliter Mask Self-suction filter mask

    Disposable Steril Fliter Topeng Self-nyeuseup filter topeng

    SHAOHU@ Topeng panyaring nyeuseup diri masker fliter steril disposable
    1.Mterial: lawon non-anyaman
    2. Warna: Bodas
    3.With ceuli-loop
    4. Filter sari, lebu jeung baktéri
    5.No rangsangan pikeun kulit manusa
    beurat 6.Light sarta breathable punjul
  • Medical Face Mask

    Topeng raray médis

    .3-Lapisan filtration, hawa seger BEF95%
    .PP + Meltblown Novwoven
    .28g + 28g + 28g atanapi naon waé anu anjeun peryogikeun
    1st ply: 28g/m2 dipintal-beungkeut PP
    Lapisan 2: 28g/m2 PP lebur (fliter)
    3rd lapis: 28g/m2 dipintal-beungkeut PP
    .Pas raray anjeun klip irung adjustable
    .Sealing band ngolah bolu elastis sareng ngabentuk
    .Jieun ceuli nyaman elastis tinggi ceuli-gelung datar
    .Desain Wterproof langkung aman sareng langkung efektif.
    .
  • Medical Surgical Fack Mask

    Topeng Fack Bedah Médis

    Tilu lapisan panyalindungan .Strip plastik tina sasak ot irung . Tali ceuli datar elastis tinggi .Ramah kulit n lawon on-anyaman . Welding untrasonic fisik . Pamakéan Médis , Rumah Sakit , Protection poean . PlANAR EARLOOP / 17.5 * 9.5CM .PP + Melibown Non - Anyaman.25,28Gsm atanapi ngaropéa.
  • Disposable Medical Masks  Surgical Medical Face Masks

    Masker Médis Disposable Masker Médis Bedah

    SHAOHU@ Topeng Bedah Médis :
    1.Material: lawon non-anyaman
    2,20 + 20 + 20gsm atanapi 25 + 25 + 25gsm
    3.With ceuli-loop, 3 ply
    4. Adjustable 10.5cm irung sapotong plastik kawat irung / alimini9um kawat irung
    5. Filter sari, lebu jeung baktéri
    6. High filtration effeciency ngaleuwihan 95% 98%