Cap médis disposable

  • Disposable Medical Caps Disposable With  Clip Cap

    Caps Médis Disposable Disposable Jeung Cap Klip

    SHAOHU@ Medcial Cap kalayan kualitas luhur: ieu dis[osable non woven hat dijieunna tina matyerial kualitas, euweuh bau aneh, sehat sarta lemes, ngajadikeun anjeun beristirahat assured mto make . Nyaman jeung breathable: disposable caps bouffant nyaeta beurat tinggi jeung breathasblity. , Nu moal ngantep sirah ngarasa muggy.Stretchable na adjustable Lour disposable caps mob kalawan band elastis ngajadikeun eta sampurna pas sirah anjeun, nu moal nyieun sirah anjeun ngarasa kedap tur bound.Widely lumaku: net bulu disposable ieu bisa dipaké pikeun imah, rumah sakit, spa, salon, industri jasa jeung workspace bébas debu, moal sieun bulu leungitna teu kahaja.
    1.Mterial: PP non anyaman, non-anyaman lawon, polyproplene
    2. Ukuran: 18'', 21'', 24''
    3. Warna: Bule / Bodas / Héjo / Beureum / Hideung / Konéng
    4. Disinfecting Tipe: Non-steril