Tutup médis anu tiasa dianggo

  • Disposable medical caps

    Topi médis disposable

    Pamakéan médis anu tiasa digunakeun ngagaduhan fungsi nyegah dandruff tina lebu tina sirah, nyegah lebu éksternal tina lebet lapisan rambut, sareng sajabina. Produk cocog pikeun médis, kabersihan pangan, éléktronika, kamar bersih, tékstil sareng industri sanés. Topéng médis Paké Médis tutup médis di luhur Pamakéan sakali nganggo topi médis 10 bungkus Topéng médis nganggo ciri sapertos kieu: 1. didamel tina lawon polipropilén anu henteu dianyam anu sanés sareng ganda ...