Aakku Cina Disposable Médis Caps Disposable Jeung Clip Cap pabrik jeung suppliers |Zhongxing

Caps Médis Disposable Disposable Jeung Cap Klip

Katerangan pondok:

SHAOHU@ Medcial Cap kalayan kualitas luhur: ieu dis[osable non woven hat dijieunna tina matyerial kualitas, euweuh bau aneh, sehat sarta lemes, ngajadikeun anjeun beristirahat assured mto make . Nyaman jeung breathable: disposable caps bouffant nyaeta beurat tinggi jeung breathasblity. , Nu moal ngantep sirah ngarasa muggy.Stretchable na adjustable Lour disposable caps mob kalawan band elastis ngajadikeun eta sampurna pas sirah anjeun, nu moal nyieun sirah anjeun ngarasa kedap tur bound.Widely lumaku: net bulu disposable ieu bisa dipaké pikeun imah, rumah sakit, spa, salon, industri jasa jeung workspace bébas debu, moal sieun bulu leungitna teu kahaja.
1.Mterial: PP non anyaman, non-anyaman lawon, polyproplene
2. Ukuran: 18'', 21'', 24''
3. Warna: Bule / Bodas / Héjo / Beureum / Hideung / Konéng
4. Disinfecting Tipe: Non-steril


  • Harga FOB:AS $ 0,02 - 0,03 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:1000000 Potongan / Potongan per Bulan
  • :
  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    ZHONGXING Cina mangrupakeun salah sahijiprodusén ngarahpikeun asesoris disposable médis di Cina Kidul.Kusabab ngadeg taun 2002, ZHONGXING terus nawarkeun rupa-rupa ngembangkeun produk, rojongan teknis, kamampuhan profésional produksi, terus layanan palanggan ka konsumén di sakuliah dunya.

    Kalawan leuwih ti 10 taun kamajuan, ZHONGXING tim anu fokus kana manufaktur sarta exporting runtuyan produk Cap Médis.

    ZHONGXING mangrupikeun pabrik kalayan CE, sertipikat ISO sareng ngembangkeun set komprehensif kompetensi inti anu tiasa diterapkeun kana bisnis anjeun kalebet:

    Tim téknis anu khusus pisan
    Dina sistem kontrol kualitas ISO, sakabéh prosés urang tina bahan baku asup, pemutihan katun atah, on-akang inspeksi kualitas, jaminan kualitas anu dikawasa ketat tur retrospection di périodik.

    Keunggulan Operasional
    Kamampuhan kami pikeun nyayogikeun suplai produk anu teu kaganggu anu nyumponan spésifikasi pasti anjeun mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng diajar kontinyu.Kami tiasa nyayogikeun dokumén anu dipikabutuh pikeun pendaptaran anjeun di pasar anjeun.

    Hubungan customer
    Hubungan profésional anu kuat mangrupikeun pondasi pikeun kamekaran anu sustainable.Urang narékahan pikeun ngarti tangtangan anu disanghareupan ku para palanggan sareng supplier, sareng ngalaksanakeun cara anu ngadorong dialog terbuka sareng silih hormat.

    Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis sareng kontribusi pikeun manusa, sareng anjeun babarengan.

    Pedaran inti

    Topi médis disposable gaduh ciri ieu:

    1.dijieunna tina non-anyaman lawon polipropilén non-toksik jeung ganda-ditulang sabuk elastis téhnologi thermosynthetic super-sora, produk nu lemes, kuat tur geulis;

    2.pamakéan disposable, beresih jeung Saniter, basajan tur merenah, éféktif nyegah inféksi baktéri;

    3.breathable, dustproof, bisa hadé meungpeuk lebu jeung mikroorganisme;

    4.bebas nyeuseuh, bebas pangropéa, merenah tur praktis;

    5.Entong nganggo waktos anu ketat, henteu aya réaksi alérgi

    .

    medical cap 1

    Caps médis disposable

    medical cap 2

    Hiji-waktos nganggo topi médis 100 bungkusan

    Kaunggulan produk

    Topi médis disposable gaduh ciri ieu:

    1.dijieunna tina non-anyaman lawon polipropilén non-toksik jeung ganda-ditulang sabuk elastis téhnologi thermosynthetic super-sora, produk nu lemes, kuat tur geulis;

    2.pamakéan disposable, beresih jeung Saniter, basajan tur merenah, éféktif nyegah inféksi baktéri;

    3.breathable, dustproof, bisa hadé meungpeuk lebu jeung mikroorganisme;

    4.bebas nyeuseuh, bebas pangropéa, merenah tur praktis;

    5.Ulah maké cangkéngwaktos, euweuh réaksi alérgi

    FAQ

    1. saha urang?
    Kami dumasar di Huaian, Cina, mimitian ti 2002, ngajual ka Afrika (22.00%), Amérika Kalér (22.00%), Wétan Tengah (21.00%), Amérika Kidul (16.00%), Éropa Wétan (16.00%), Pasar Doméstik (1,00%), Éropa Kulon (1,00%), Asia Tenggara (1,00%).Aya total ngeunaan 201-300 urang di kantor urang.

    2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
    Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
    Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

    3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
    Kasa Swab, Kapas Roll, Kapas Bola, Topeng Raray, Médis Sprei, Cap Médis jsb

    4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?

    Langkung ti 10 taun pangalaman ahli;urang ménta kapasitas accomplishing sakabeh ranté tina suplai bahan, pabrik nepi ka ékspor produk na final sanggeus layanan jualan indenpendently;

    5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
    Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CFR, CIF;
    Mata Artos Pembayaran Ditampa: USD, EUR, HKD;
    Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C;
    Basa Diucapkeun: Inggris, Cina

    Parameter produk

    Ngaran Produk
    Disposable Médis Hat Rambut Non-anyaman Ce Strip Mob Cap Bedah Klip Bedah Kepala Bouffant Cap Kaperawatan Net Pikeun Industri Pangan
    Bahan
    PP nonwoven
    Ukuran
    18"/19"/20''/21''/24'' atanapi nu peryogi
    Beurat
    10gsm, 12gsm, 14gsm, 16gsm, atanapi naon waé anu anjeun peryogikeun
    Bungkusan
    100pcs / kantong, 2000pcs / karton
    Warna
    bodas, biru, héjo, pink, hideung, jsb
    Sampel & OEM
    rojongan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk