Topi médis disposable

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran inti

Pamakéan médis anu tiasa digunakeun ngagaduhan fungsi nyegah dandruff tina lebu tina sirah, nyegah lebu éksternal tina lebet lapisan rambut, sareng sajabina.

Produk cocog pikeun médis, kabersihan pangan, éléktronika, kamar bersih, tékstil sareng industri sanés.

Disposable medical caps

Topi médis disposable

Disposable medical caps2

Tutup médis tiasa dianggo di luhur

Disposable medical caps3

Hiji waktos nganggo médis topi 10 bungkus

Kauntungan produk

Tutup médis anu tiasa dianggo gaduh ciri sapertos kieu:

1. dijieunna tina non-anyaman non-toksik polipropilén lawon sareng ganda-bertulang sabuk elastis téknologi super-sora thermosynthetic, produk lemes, kuat tur geulis;

2. pamakean pakai, bersih sareng saniter, saderhana sareng merenah, sacara efektif nyingkahan inféksi baktéri;

3. napas, tahan debu, tiasa langkung meungpeuk lebu sareng mikroorganisme;

4. bebas nyeuseuh, bebas perawatan, merenah sareng praktis;

5. Entong nganggo ketat waktos, teu aya réaksi alérgi

Aplikasi produk

Topi médis anu tiasa dianggo biasana dianggo dina médis, kabersihan pangan, éléktronika, kamar bersih tanpa debu, tékstil sareng industri sanés pikeun nyegah lebu sareng dandruff tina kakeueum tina sirah sareng nyegah lebu luar tina lebet kana lapisan rambut. Metodeu utama panggunaan nyaéta:

1. Candak topi sareng muka panto pageuh ku dua panangan;

2. Tarik muka cap leupas dina sirah kana ceuli handap;

3. Leupaskeun leungeun anjeun, gulungkeun rambut anu kakeunaan kana cap sareng saluyukeun.

Parameter produk

Nami produk cap médis disposable
Modél Tutup Cap
Ukuranna Gedé / sedeng / leutik
Nami Situ Sendok
Bahan Nonwovens polipropilén, tali elastis
Warna Biasa Biru
Spésifikasi bungkus Kantong pe, 10 kantong per kantong
Fungsi Teu kalis, kakeueum ngabahekeun tina sirah, jsb
Asalna Jiangsu, Cina
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Téhnologi Co., Ltd.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk