Aakku Cina Disposable Médis Steril 3 ply masker pameunteu pabrik jeung suppliers |Zhongxing

Masker pameunteu 3 lapis Médis Steril

Katerangan pondok:

Topeng Beungeut Médis Umum sareng Katerangan Tipe Panutup Ceuli
Konstruksi 3 lapisan sareng PP nonwoven sareng saringan fabric.It dimaksudkeun pikeun dipaké ku professional kaséhatan salila bedah jeung mangsa asuhan ti nyekel bacterila héd dina ogé titik-titik cair jeung areososls ti sungut jeung irung nu wearer urang.
Topeng Beungeut Médis Umum sareng Kauntungan Tipe Panutup Ceuli
Kelas bedah
BFE (efisiensi filtration baktéri) ≥95%


Rincian produk

Tag produk

Topeng disposable didamel tina sadaya bar irung plastik sareng klip irung anu ramah lingkungan, anu tiasa disaluyukeun paling nyaman dumasar kana jinis pameunteu anu béda.The nutupan jero ultrasonic spot las dipilih, sarta sabuk ceuli
tiasa pisan teguh jeung teu gampang ragrag desain topeng leuwih ergonomic
Masker disposable nutupan rupa-rupa tempat sareng daérah, sapertos sakola, pamrosésan tuangeun, perusahaan manufaktur éléktronik,
Ieu mangrupikeun tempat anu padet, sareng virusna gampang katépa, janten nalika anjeun ngagem topéng anu tiasa dianggo, anjeun tiasa ngajagi
diri jeung batur, nu greatly ngurangan sumebarna virus jeung panyakit.
perméabilitas hawa pohara alus;Mampuh nyaring gas beracun;Bisa ngajaga haneut;Tahan cai;Fleksibel;Teu kacau;Ngarasa pohara alus sarta rada lemes;Dibandingkeun sareng masker sanés, téksturna langkung hampang;Éta pisan elastis sareng tiasa dibalikeun deui
sanggeus manjang;Hargana kawilang murah

 

ciri

Spésifikasi

Bahan

 

Masker awak

Lapisan luar

Non-anyaman, lawon dipintal 28gsm

Lapisan saringan

Meltblown filter lawon 28gsm

Lapisan jero

Non-anyaman, Jarum kabeungkeut lawon 28gsm

Jepitan irung

alumunium

Ceuli

Poliéster sareng Polyurethane

Warna

Topeng

Bodas, biru atawa kelir séjén

eloop

Bodas

Gaya ceuli

Datar knitted earloop

Ukuran Masker

Ukuran awak

175mm * 95mm

Panjang ceuli

150 mm

Panjang potongan irung

110 mm

         

 

medical face mask --6
medical face amsk --7

Pamakéan:

Ngajagi sungut, irung tina polusi,
Ngaminimalkeun résiko inféksi silang dina lingkungan sénsitip.
Dipaké dina industri umum, pamrosésan kadaharan, miara imah atawa pikeun pamakéan sapopoé.

Fitur:

bahan 3-ply nyadiakeun hansip unggulan ngalawan baktéri jeung particulates,
Klip irung anu gampang dilereskeun mastikeun segel anu leres sareng pas anu sampurna,
Kapasitas filtrasi anu saé BFE> 95%,
Résistansi napas pisan rendah,
Pamakéan tunggal, tanpa serat kaca.
 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami