Topéng médis non-anyaman nganggo

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran inti

Anggoan masker médis sanés anu tiasa dianggo kalayan ciri résistansi aliran udara alit, kalayan polusi lisan sareng irung dihirupkeun atanapi épék polusi sareng fungsi transmisi sanés; disayogikeun dina bentuk aséptik. résistansi aliran udara kirang ti 49 Pa, épisiensi filtrasi baktéri langkung ageung ti 95.

Produk ieu cocog pikeun dipakena ku tanaga médis klinis atanapi tanaga anu aya hubunganana di lingkungan médis umum.

Produkna tiasa dianggo di lembaga médis, laboratorium, ambulan, bumi sareng tempat sanés.

Disposable non-woven medical masks1

Bungkusan bebas masker bedah médis

Medical surgical mask3

100 bungkus topéng médis non-anyaman dianggo sakali

Kauntungan produk

Masker bedah médis ngagaduhan ciri sapertos kieu:

1. Lapisan luar awak topéng nyaéta non-toksik non-anyaman lawon tina polipropilén;

2. Lapisan jero topéng didamel tina bahan polipropilén non-toksik, anu utamina lawon non-anyaman sareng perméabilitas hawa pro-salaki;

3. Unsur tapis tina topéng ieu didamel tina lawon nonwoven anu dilebur-ditiup anu dirawat ku listrik statis, sareng épisiensi tapisan baktéri langkung ti 95%;

4. Klip irung plastik awak topéng dina prosés nganggo pangaluyuan anu pas, ngagem langkung raoseun sareng raoseun;

5. Résistansi pernapasan kirang ti 49 Pa, nalika nganggo;

6. Produk ieu ngadopsi téknologi mencétan ujung anu lancar sareng téknologi las ultrasonik pikeun ngajantenkeun topéng lemes, kuat sareng geulis.

Aplikasi produk

Pamakéan ngagunakeun masker médis anu henteu dianyam utamina dianggo di lembaga médis, laboratorium, ambulan, kulawarga, tempat umum sareng tempat sanés anu tiasa dianggo, tiasa nutupan sungut pangguna, irung sareng mandible, ngahalangan polutan lisan sareng nasal anu dihirupkeun atanapi diusir sareng transmisi sanés épék. Metodeu utama panggunaan nyaéta:

1. Buka bungkus sareng cabut topéng pikeun mariksa yén topéng dina kaayaan alus.

2. Topéng ngagaduhan dua sisi bodas sareng poék, sisi bodas nyanghareup kana, klip irung ka luhur, kadua leungeun ngadukung sabuk penutup muka, hindari kontak tangan sareng bagian jero topéng, sisi handap topéng kana akar gado, sabuk ceuli kénca sareng katuhu sabuk elastis ngagantung dina ceuli;

3. Nganggo plastisitas klip irung topéng, pencét ku ramo, ngadamel klip irung nempel kana luhur sinar irung, bentukkeun klip irung numutkeun bentuk balok irung, teras pindahkeun ramo indéks ka dua sisi laun, sahingga sakabeh topéng caket kana kulit rai.

Parameter produk

Ngaran Alat Médis Topéng médis non-anyaman nganggo
Modél Ukuran ageung / sedeng / alit
Spésifikasi 180 mm × 100mm / 170mmmm × 90 mm / 160mm × 80mm
Nami Situ Sendok
Bahan Polipropilén sanésna
Efisiensi filtrasi baktéri ≥95 persén
Sétil étiléida oksida ≤5μg
Nomer pamatuhan YY / T 0969-2013
Spésifikasi bungkus Pakét kantong plastik palastik, 1 per kantong
Aplikasi Dipaké pikeun nyegah pernafasan lisan sareng nasal atanapi pangaluaran polutan sareng panyalindungan transmisi sanés, maénkeun peran panyalindungan biologis dua arah
Riungan anu lumaku tanaga médis, tanaga irung tiis sareng cair, tanaga tempat umum, jst
Asalna Jiangsu, Cina
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Téhnologi Co., Ltd.
Registrasi No. Su Ordnance Note 20172641053

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami