Parabot baju

  • Iodophor disinfectant

    Disinféktan iodophor

    Disinfektan iodofor ngagaduhan kamampuan ngancurkeun protéin protoplasmik baktéri, sareng ngagaduhan fungsi anu kuat sapertos meuncit baktéri, maéhan kapang sareng maéhan spora. Produk ieu tiasa dianggo pikeun ngainféksi kulit sareng mémbran mukosa, sareng ogé tiasa ngubaran luka bakar, trichomonas vaginitis, jamur jamur, inféksi kapang kulit, sareng sajabana produk ieu tiasa dianggo di rumah sakit, bumi sareng tempat-tempat sanés. 0,4-0,6% g / ml 500 ml iodofor disinféktan 60 minodofor disinféktan Iodophor disinfectant i ...
  • Gauze bandage

    Perban kasa

    Perban kasa ngagaduhan fungsi nyerep cairan, ngalereskeun sareng ngabungkus, sareng sajabana. Éta disayogikeun dina bentuk anu teu steril sareng tiasa dianggo. Produk ieu cocog pikeun ganti baju tatu atanapi anggota badan pikeun nyayogikeun kakuatan anu ngariung, sareng sajabana, berperan dina ngabungkus sareng ngalereskeun. Produk ieu cocog pikeun dianggo di lembaga médis, bumi sareng tempat sanés. Perban kasa ieu diwangun ku kasa katun nyerep, anu didamel tina kasaés nyerep médis anu minuhan sarat YY0331-2006 kanggo nyayogikeun ...
  • Medical cotton swabs

    Sapu katun médis

    Ujung mie tina kapas kapas médis ngagaduhan fungsi nyerep cai; éta disayogikeun dina bentuk anu teu steril pikeun panggunaan sakali. Produk ieu cocog pikeun unit médis sareng kaséhatan sareng perawatan di bumi, nalika meresihan sareng ngaleungitkeun kulit sareng tatu, éta dianggo pikeun nerapkeun ubar. Sapuan katun médis Sapédah katun médis 25 bungkus swab katun médis 2000 bungkus Swab katun médis gaduh ciri-ciri ieu:
  • Non-fat cotton

    Katun henteu gajih

    Bal katun nyerep gaduh nyerep cai sareng fungsi sanésna; aranjeunna disayogikeun dina bentuk anu henteu steril pikeun panggunaan sakali. Produk ieu cocog pikeun unit médis sareng kaséhatan sareng perawatan di bumi, nalika meresihan sareng ngaleungitkeun kulit sareng tatu, éta dianggo pikeun nerapkeun ubar. Bola katun nyerep 50g rangkep bal katun nyerep Bal katun nyerep gaduh ciri sapertos kieu: 1. Bola katun nyerep didamel tina katun nyerep médis anu saluyu sareng standar YY / T 0330, anu ...