Topeng Beungeut Médis

  • Disposable Medical Sterile 3 ply face masks

    Masker pameunteu 3 lapis Médis Steril

    Topeng Beungeut Médis Umum sareng Katerangan Tipe Panutup Ceuli
    Konstruksi 3 lapisan sareng PP nonwoven sareng saringan fabric.It dimaksudkeun pikeun dipaké ku professional kaséhatan salila bedah jeung mangsa asuhan ti nyekel bacterila héd dina ogé titik-titik cair jeung areososls ti sungut jeung irung nu wearer urang.
    Topeng Beungeut Médis Umum sareng Kauntungan Tipe Panutup Ceuli
    Kelas bedah
    BFE (efisiensi filtration baktéri) ≥95%
  • Medical Face Mask

    Topeng raray médis

    .3-Lapisan filtration, hawa seger BEF95%
    .PP + Meltblown Novwoven
    .28g + 28g + 28g atanapi naon waé anu anjeun peryogikeun
    1st ply: 28g/m2 dipintal-beungkeut PP
    Lapisan 2: 28g/m2 PP lebur (fliter)
    3rd lapis: 28g/m2 dipintal-beungkeut PP
    .Pas raray anjeun klip irung adjustable
    .Sealing band ngolah bolu elastis sareng ngabentuk
    .Jieun ceuli nyaman elastis tinggi ceuli-gelung datar
    .Desain Wterproof langkung aman sareng langkung efektif.
    .