Médis Kapas Ball

  • Disposable Medcial  Cotton Ball  Sterile 100%  Pure Cotton .Absorbent Cotton Balls With High Quality Factory

    Disposable Medcial Kapas Bola Steril 100% Katun Murni .Balon Kapas Nyerep Sareng Pabrik Kualitas Luhur

    SHAOHU@ Cotton Ball 100% Hugh quanlity katun murni sterilize alkohol katun bal bodas médis absorbent katun ball.Soft jeung nyaman,gently miara kulit.Tanpa fluoresv=cent jeung agén pemutihan,aman jeung cageur,teu bahaya jeung teu ngairitasi kulit .Strong nyerep cai, hidrofilik tinggi.Cpmply kalawan standar USP / BP.
    Bengkel bebas debu kami hygienic & sterile.The pagawe ngagem seragam standar, ngumbah leungeun jeung mesin cleanout everyday.Using parabot paling canggih tur kalawan requirements.We paling stringent 3 léngkah tina garis QC, bahan baku QC, on-line QC, produk rengse QC mariksa bahan incoimg jeung kontrol kualitas produk step by step pikeun nyadiakeun konsumén produk qiality pangluhurna.
    1.Product ngaran: bal katun kualitas luhur
    2.Bahan: 100% Katun Murni
    3. Ukuran: 0.5g, 0.6g, 1g, 2g jeung ukuranana ngaropéa
    4. Warna customer, beurat
    5.Soft jeung fortable, gently miara kulit
    6.Strong nyerep cai, hidrofilik tinggi