FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Dupi abdi terang spésifikasi pengepakan produk anjeun?

Spésifikasi unggal produk mah béda, anjeun tiasa ningali halaman wéb kami pikeun detil

Sabaraha lami umur produk anjeun?

Produk urang gaduh umur rak dua taun

Sabaraha lami waktos pangiriman produk anjeun?

Produk biasa kami aya dina stok, sareng waktos kirimanna 7-14 dinten dina kasus-kasus khusus

Naha anjeun ngagaduhan jumlah minimum order?

Leres, kumargi éta mangrupikeun pesenan internasional, urang peryogi jumlah pesanan minimum. Mangga tingali halaman wéb kami pikeun detil

Naon istilah pamayaran anjeun?

Pamayaran heula, kiriman engké

Naha anjeun ngagaduhan laporan pamariksaan pikeun produk anjeun?

Leres, kami gaduh laporan pamariksaan pikeun unggal angkatan