FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

Dupi abdi tiasa terang spésifikasi bungkusan produk anjeun?

Spésifikasi unggal produk béda, anjeun tiasa ningali halaman wéb kami pikeun detil

Sabaraha lami waktos pangiriman produk anjeun?

Produk biasa kami aya di saham, sareng waktos pangiriman nyaéta 7-14 dinten dina kasus khusus

Naha anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?

Leres, sabab éta pesenan internasional, urang peryogi kuantitas pesenan minimum.Mangga tingal ramatloka kami pikeun detil

Sabaraha lami umur rak produk anjeun?

Produk urang gaduh umur rak dua taun

Naon istilah pembayaran anjeun?

Bayar heula, pangiriman engké

Naha anjeun ngagaduhan laporan pamariksaan pikeun produk anjeun?

Leres, urang gaduh laporan pamariksaan pikeun unggal angkatan