Aakku Cina FFP2 Topeng 5 pabrik ply jeung suppliers |Zhongxing

Topeng FFP2 5 lapis

Katerangan pondok:

Komponén Topeng awak, pita ceuli elastis, adjustable irung clip.5-ply struktur ensures panyalindungan compreshive .Flitration efisiensi 95% (FFP2 Level) Net weightL5-6g/piece.
Lapisan kahiji: 50g/m2 Spunbond Polipropilén(pp) Nonwoven
Lapisan 2: 25g/m2 Lebur nonwoven(fliter)
Lapisan 3: 25g/m2 Meltbown nonwoven(filter)
Lapisan ka-4: 40g.m2 katun hawa panas(ES) pikeun lemes & nyerep lembab
Lapisan 5: 25g/m2 Spunbond Polipropilén(pp) Nonwoven


  • Topeng FFP2:95% (Tingkat FFP2)
  • Harga FOB:AS $ 0,14-0,29
  • Rincian produk

    Tag produk

    Pedaran inti

    1. Produk ieu dilarang dipaké ku pakét ruksak;
    2. Lamun produk jadi ruksak, soiled, atawa engapan jadi hésé, ninggalkeun wewengkon kacemar geuwat sarta ngaganti produk;
    3. produk Ieu pamakéan hiji-waktos wungkul tur teu bisa dikumbah;
    4. Produk ieu kudu disimpen dina bersih, lingkungan garing sarta ventilated kalawan kalembaban relatif kirang ti 80% sarta tanpa gas ngabahayakeun.

    H27fbb69ab6f3415b81e942e90424671bV

    Topeng FFP2

    H31da4c9eab1f4b87b72e77a4e8309425j

    Topeng FFP2 5 lapis

    Kaunggulan produk

    FFP2 Topeng Lipat Datar sareng Klep

    Saluyu sareng tingkat topéng FFP2 tina standar CE Éropa EN 149: 2001, anu tiasa sacara efektif nyaring partikel oily (sapertos haseup minyak, knalpot) sareng partikel non-oily (sapertos smog), efisiensi filtrasi dugi ka 94%.
    spésifikasi
    Kodeu No.
    LT2020-AP2V
    Standar
    EN 149:2001+A1:2009 FFP2
    Saringan
    ≥95%
    Beurat Net (1PCS)
    10,6g
    Ukuran
    12*15.5 CM (L*W)
    Bungkusan
    25pcs / kotak Warna
    14*14*18.5 CM (L*W*H)
    24 kotak Warna (600pcs) / Kotak
    57*57*33 CM (L*W*H)
    20GP
    306.880 PCS
    40 HQ
    745.920 PCS

    FAQ

    Q: Naha perusahaan anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
    A: Kami produsén profésional alat pelindung pribadi.

    Q: Sampel panalungtikan?
    A: Urang bisa nyadiakeun kuantitas lumrah sampel teu kaasup fee pengiriman barang.

    Q: Can't manggihan produk pasti ti ramatloka kami?
    A: Kirimkeun kami conto atanapi spésifikasi produk.

    Q: Pilari OEM na ODM?
    A: Leres, kami bakal ngabantosan ngarancang produk sareng bungkusan OEM sareng ODM anjeun.

    Q: What is the standard lead time?
    A: Waktos kalungguhan standar nyaéta 2-4 minggu, gumantung kana kuantitas pesenan.

    Parameter produk

    tem

    Earloop disposable N95 FFP2 Topeng Raray

    PFE

    ≥94%,99%

    Bahan

    5 ply (100% bahan anyar)
    Lapisan 1: spun-bond PP
    Lapisan 2: PP lebur (filter)
    Lapisan 3: PP lebur (filter)
    Lapisan 4: ES Hot Air Cotton
    Lapisan ka-5: spun-bond PP

    Ukuran

    12cm * 15,5cm (± 5%)

    Beurat bersih

    10,6 g / sapotong

    Warna

    Bodas, biru, hideung jsb.

    Fungsi

    Anti Polusi, Lebu, Pm2.5, Smog, Kabut Jsb

    Bungkusan

    30 PCS / kotak, 20 kotak / ctn, 600 PCS / ctn, atawa packing nurutkeun sarat anjeun

    Pangiriman

    Ngeunaan 3-15 poé sanggeus deposit ngagaduhan tur sagala rinci dikonfirmasi

    Fitur

    Anti-baktéri, steril, breathable, eco friendly

    Sampel

    Gratis

    Waktos prosés

    Ngeunaan 3-7Days

    OEM / ODM

    Aya


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami