Perban kasa

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran inti

Perban kasa ngagaduhan fungsi nyerep cairan, ngalereskeun sareng ngabungkus, sareng sajabana. Éta disayogikeun dina bentuk anu teu steril sareng tiasa dianggo.

Produk ieu cocog pikeun ganti baju tatu atanapi anggota badan pikeun nyayogikeun kakuatan anu ngariung, sareng sajabana, berperan dina ngabungkus sareng ngalereskeun.

Produk ieu cocog pikeun dianggo di lembaga médis, bumi sareng tempat sanés.

Perban kasa ieu diwangun ku kasa katun nyerep, anu didamel tina kasaés nyerep médis anu nyumponan sarat YY0331-2006 pikeun nyayogikeun gaya ngariung pikeun ganti baju atanapi anggota awak.

Gauze bandage
Gauze bandage2
Gauze bandage3

Kauntungan produk

Perban kasa parantos didamel tina kasairan degreased médis anu minuhan peraturan YY0331-2006 sareng ngagaduhan ciri sapertos kieu:

1. Bodas sareng napas, cocog pikeun perban sareng panggunaan tetep;

2. Éta ngagaduhan nyerep cai sareng tiasa nyerep cairan kalayan gampang.

Aplikasi produk

Perban kasa biasana dianggo di lembaga médis, bumi sareng tempat sanés pikeun maénkeun peran perban, ngalereskeun, sareng sajabana. Metode utama panggunaan nyaéta:

Candak perban kasa sareng cabut kertas bungkus dina permukaan perban kasa;

Tarik sirah perban kasa, pasang sirah perban kasa ka bagian anu tetep pikeun dibungkus, teras bungkus bagian anu tetep, sareng beberkeun perban kasa.

Parameter produk

Ngaran Produk Kasa Perban
Spésifikasi modél 80mm×6000m; 100mm×6000mm
Ngaran Produk Shaohu
Bahan Kasa médis skimmed
Patuh sareng nomer standar YY 0331
Nomer rékaman Parabot Mesin Suhuai 20150004
Spésifikasi bungkus Kantong pe, 10 gulung per kantong
Fungsi Cegah partikel anu henteu berminyak sapertos lebu, haseup, kabut sareng mikroorganisme
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Téhnologi Co., Ltd.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami