Aakku Cina Gauze Kapas médis bedah gauze roll bodas médis gauze roll pabrik jeung suppliers |Zhongxing

Kasa Katun médis bedah gauze roll bodas médis gauze roll

Katerangan pondok:

MEDIS GAUZE perban
Ukuran: 2', 3'4' 6'
Wewengkon Aplikasi: Bahan Médis & Asesoris: Bedah, Pangrojong Maneuh, Koréksi Anggota Badan jsb
waktos kadaluwarsa: 3 taun
OEM OEDER katampa
Harga: Urang janji harga urang nu panghandapna dina Filed sarua dibandingkeun mwith suppliers séjén


Rincian produk

Tag produk

Barang Perban Kasa  
Bahan Kasa  
Sertipikat
CE, ISO13485
 
Tanggal pangiriman 20 poé  
MOQ 100 GULUNG  
Sampel Aya  
Ciri Rupa-rupa pamakean: Bantuan fist darurat sareng sayaga dina waktos perang. Sadaya jinis latihan, kaulinan, panyalindungan olahraga.Kerja lapangan, perlindungan kaamanan padamelan.Perawatan diri sareng kasehatan kulawarga.
Kauntungan Élastisitas alus perban, bagian gabungan sanggeus pamakéan kagiatan tanpa palarangan, teu shrinkage, moal ngahalangan sirkulasi getih atawa pamindahan bagian gabungan, bahan breathable, gampang dibawa.

 

Ukuran QTY/CTN UKURAN CTN
5cm * 4,5m 12 gulungan / dz, 200 dz / ctn 52*26*42
7,5cm * 4,5m 12 gulungan / dz, 100 dz / ctn 39*26*42
10cm * 4,5m 12 gulungan / dz, 100 dz / ctn 52*26*42
15cm * 4,5m 12 gulungan / dz, 100 dz / ctn 62*32*42

 

 

 

 

H55f4f0190ab74017832fb926c2122486j

Jasa Kami

Simkuring gaduh sababaraha jangji ka konsumén urang
1.We janji jalma jualan urang téh salawasna online on Golabso, Skype, jsb.Dina raraga ngajawab masalah klien dina waktu.

2.We janji jalma jualan urang bakal ngawalon patarosan klien 'sarta surelek dina 12 jam,

3.We janji urang bakal ngirim gambar salila sakabéh hambalan Productions ka klien kami, dina urutan sangkan aranjeunna jadi informed kaayaan panganyarna tina pesenan maranéhanana.

4.We janji urang bakal nuturkeun nepi feedbacks klien 'sanggeus aranjeunna nampi barang urang.Pikeun naon waé masalah kualitas, urang kedah masihan klien solusi anu puas dina waktosna.

5.Always sampel pre-produksi saméméh produksi masal;

6.Always final Inspection saméméh kiriman;

Hc03f943d79dc477f8893207dc21cd88e6

FAQ

Q: Dupi anjeun produsén kalawan pabrik sorangan?
A: Enya, tangtu!kami produsén.

Q: Dupi urang gaduh logo parusahaan urang sorangan dina kotak / kantong?
A: Leres, anjeun tiasa, jasa oem sayogi.

Q: jasa sampel Free?
A: Sumuhun, urang tiasa nawiskeun jasa sampel bébas (produk konvensional), lamun qty nyaeta on leuwih ti 5 PCS, sarta fee express on anjeun sorangan.

Q: Kumaha ngeunaan kualitas?
A: Kéngingkeun sertifikasi ISO, CE.

Q: Naon metode pamayaran anjeun nampi?
A: Kami nampi T / T, L / C, Paypal, kawat, sareng seueur deui anu diperyogikeun ku klien.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami