Aakku Cina Gauze katun hampang steril pabrik jeung suppliers |Zhongxing

Bantalan katun kasa steril

Katerangan pondok:

Benang katun 100% murni mastikeun produk lemes sareng adherent.Superiorbency ngajadikeun hampang sampurna pikeun nyerep getih naon waé exudate.Saluyu sareng sarat para nasabah, urang tiasa ngahasilkeun sababaraha jinis hampang, sapertos lipatan sareng bentang, kalayan sinar x sareng non x-ray .The aods adherent sampurna pikeun operasi.Bisa ngaropéa nurutkeun sampel konsumén ', teken, requrement customer, sarta spésifikasi nanaon.


Rincian produk

Tag produk

Swabs Kasadijieunna tina 100% kasa katun bleached.Kalawan softness sarta absorbency, aranjeunna loba dipaké pikeun ngabersihan jeung nutupan tatu minor,
pikeun nyerep sékrési sareng ngubaran tatu penyembuhan sekundér.

Ieu spésifikasi biasa:
1. Non-steril atanapi packing steril
2. Benang: 40 urang, 32 urang, 21 urang
3. Kalayan atawa tanpa thread X-ray, narilep atanapi unfolded ujung
4. Bolong: 20x12, 19x15, 24x20, 26x18, 30x20, 28x24, atawa ngaropéa
5. Ukuran: 5cmx5cm(2"x2"),7.5cmx7.5cm(3"x3"),10cmx10cm(4"x4"),10cmx20cm(4"x8"),atawa ngaropéa
6. Ply: 4, 8, 12, 16, 32 atawa ngaropéa
7. Warna: Bodas, héjo, biru ...
Sarta kami pak 100pcs / pak kalawan kertas bodas pikeun swabs gauze non-steril sedengkeun pikeun steril leuwih 1pc / kantong, 3pcs / kantong, 5pcs / pouch, 10pcs / pouch kalawan polybag, lepuh, kantong kertas.
Aranjeunna biasana dibeuli ku konsumén dina jumlah badag ka rumah sakit, klinik, apoték jeung saterusna.Kualitas mangrupikeun budaya urang!
Sadaya barang kami nganggo sertifikasi CE

medical gauze pads x-ray 28-1

tem Ngaran

Swabs Kasa Médis

Bahan

100% Katun, degreased jeung bleached

Warna

Bodas, dicelup héjo, warna biru

Ujung-ujung

Ujung-ujungnya dilipat atau dibongkar

X-ray

Kalayan atanapi henteu nganggo x-ray biru tiasa dideteksi

bolong

40s / 12x8,19x10,19x15,24x20,26x18,30x20 jsb

Ukuran

5*5cm(2"*2"), 7.5*7.5cm(3"*3"), 10*10cm(4"*4"), 10x20cm(4"*8") atawa ngaropéa

Lapisan

4ply, 8ply, 12ply, 16ply, 32ply atawa ngaropéa

Non-Stéril

50pcs/pak, 100pcs/pak, 200pcs/pak

Paket Non-Stéril

pakét kertas atawa pakét Box

Steril

1pc, 2pcs, 5pcs, 10pcs per pak steril

Pakét Steril

Bungkusan kertas-kertas, bungkusan Kertas-plastik, bungkusan lepuh

Métode Steril

EO, GAMMA

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami