Aakku Cina Gauze Pads gauze swabs steriole médis 8 ply 16ply produk gauze pabrik disposable jeung suppliers |Zhongxing

Bantalan kasa kasa kasa steril medis 8 lapis 16 lapis produk kasa sekali pakai

Katerangan pondok:

1.Pure 100% benang katun mastikeun produk lemes jeung adherent.
2.Raw bahan dasar katun di Cina sentral
3.Bleached methood teknis ti Jerman Mesin
4. More pangalaman saprak 2002
5.Over 500 staffs dina total
6.China Ékspor Top 10 dina industri gauze médis


  • Harga FOB:US $ 0,01-0,3 / potongan
  • Kualitas Min Order:100000 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:1000000 sapotong / potongan per bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Pedaran inti

    Tipe

    Suplai Bedah

    Bahan

    100% katun, absorbency tinggi na softness

    Benang

    Benang katun tina 21 urang, 32 urang, 40 urang

    bolong

    Bolong 22,20,17,15,13,12,11 benang jsb

    aduh

    Kalayan atanapi tanpa loop biru

    Fitur

    Nganggo atanapi henteu nganggo x-ray deteksi / pita x-ray

    Lebar jeung Panjang

    20x20cm, 22.5x22.5cm, 30x30cm, 40x40cm, 45x45cm, 50x50cm jsb

    Bungkusan non steril

    10s, 25s, 50s, 100s per pakét

    Klasifikasi

    Tos dikumbah atanapi henteu dikumbah

    Ply

    4ply, 6ply, 8ply, 12ply, 16ply, 24ply jsb

    Gauze steirle pads--4
    Gauze steirle pads--3

    Kaunggulan produk

    - 100% katun.Bodas / Héjo / Biru.

    -Sareng atanapi tanpa benang anu tiasa dideteksi sinar-X.
    -Dina 4ply, 8ply, 12ply, 16ply, 24ply, 32ply.
    - Ukuran: 5x5cm, 7.5x7.5cm, 10x10cm, 10x20cm, jsb.

    - Bolong: 19 x 10, 19 x 15, 20 x 12, 26 x 18, 28 x 24, 30 x 20, jsb.

    - Ujungna dilipatan atanapi un-fold.

    - Jumlah benang: 40S

    - Packing: 100pcs / pak, atanapi 2pcs / pak, 5pcs / pak, jsb.

    - Alus absorbency.

    Parameter produk

    Ngaran barang: Bantalan Kasa Katun Steril, spons sareng swab
    Katerangan: Dijieunna tina 100% kasa katun diputih sareng kantong steril
    Warna: Dicelup dina warna héjo, biru
    Pakét steril: Dibungkus ku kertas steril + kantong kertas, kantong kertas + pilem sareng lepuh
    Jumlah bungkusan: 1pc, 2pcs, 3pcs, 5pcs, 10pcs per kantong steril
    Ukuran: 2"x2", 3"x3", 4"x4", 4"x8" jsb
    Lapis: 4 ply, 8 ply, 12 ply, 16 ply
    Jaring: 40s/30x20, 26x18, 24x20, 19x15, 19x9 jsb
    Métode steril: EO, GAMMA, STEAM
    OEM: Label pribadi, logo sayogi
    Tipe: kalawan atawa tanpa edges narilep
    X-ray: nganggo atanapi henteu nganggo x-ray biru tiasa dideteksi
    Standar: EP, USP, BP jsb
    Sertipikat Disatujuan: CE(93/42/EEC), ISO 13485, TUV, disatujuan
    MOQ: 5000 kantong
    Sampel: Gratis
    Keunggulan Kami : 1) Bahan baku tina katun di Cina sentral
    2) Métode téknis Bleached ti Mesin Jérman
    3) Langkung seueur pangalaman ti taun 1954
    4) Diékspor ka langkung ti 70 nagara atanapi daérah khususna di AS sareng Éropa
    5) Leuwih 500 staffs dina total
    6) Cina Ékspor Top 10 dina industri gauze médis

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami