Topeng Bedah Médis

  • Disposable  Medical   Fack Mask

    Topeng Fack Médis Disposable

    Nawiskeun tingkat panyalindungan unggul.Résistansi engapan rendah.Résistansi cai permukaan unik sareng lapisan lemes.Non-irritating, serat kaca bébas jeung lateks bébas.Potongan irung adjustable pikeun gampang make.Sterile ku EO sarta pikeun pamakéan tunggal wungkul, earloop elastis.Protective baktéri, lebu, sari, particulate kimia airborne, haseup jeung halimun.Ékonomi, parsial, fashion jeung pelindung .Ieu dipaké ku staf médis klinis salila operasi invasif, panyalindungan poean nyertakeun sungut, irung jeung rahang pamaké, sarta nyadiakeun panghalang fisik pikeun nyegah penetrasi langsung mikroorganisme pathogenic, cairan awak jeung partikel. .Have rasa alus visi jeung tactility, pernah nambahkeun naon aditif kimiawi atawa pemutihan aget di them.Convenient jeung nyaman, mainy dipaké pikeun pelindung baktéri.
  • Medical Surgical Fack Mask

    Topeng Fack Bedah Médis

    Tilu lapisan panyalindungan .Strip plastik tina sasak ot irung . Tali ceuli datar elastis tinggi .Ramah kulit n lawon on-anyaman . Welding untrasonic fisik . Pamakéan Médis , Rumah Sakit , Protection poean . PlANAR EARLOOP / 17.5 * 9.5CM .PP + Melibown Non - Anyaman.25,28Gsm atanapi ngaropéa.