Aakku Cina Disposable Medcial Kapas Ball Steril 100% Katun Murni .Absorbent Kapas Bola Jeung Pabrik Quality High pabrik jeung suppliers |Zhongxing

Disposable Medcial Kapas Bola Steril 100% Katun Murni .Balon Kapas Nyerep Sareng Pabrik Kualitas Luhur

Katerangan pondok:

SHAOHU@ Cotton Ball 100% Hugh quanlity katun murni sterilize alkohol katun bal bodas médis absorbent katun ball.Soft jeung nyaman,gently miara kulit.Tanpa fluoresv=cent jeung agén pemutihan,aman jeung cageur,teu bahaya jeung teu ngairitasi kulit .Strong nyerep cai, hidrofilik tinggi.Cpmply kalawan standar USP / BP.
Bengkel bebas debu kami hygienic & sterile.The pagawe ngagem seragam standar, ngumbah leungeun jeung mesin cleanout everyday.Using parabot paling canggih tur kalawan requirements.We paling stringent 3 léngkah tina garis QC, bahan baku QC, on-line QC, produk rengse QC mariksa bahan incoimg jeung kontrol kualitas produk step by step pikeun nyadiakeun konsumén produk qiality pangluhurna.
1.Product ngaran: bal katun kualitas luhur
2.Bahan: 100% Katun Murni
3. Ukuran: 0.5g, 0.6g, 1g, 2g jeung ukuranana ngaropéa
4. Warna customer, beurat
5.Soft jeung fortable, gently miara kulit
6.Strong nyerep cai, hidrofilik tinggi


  • Harga FOB:AS $ 0,02 - 0,03 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:1000000 Potongan / Potongan per Bulan
  • :
  • :
  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Pedaran inti

    ZHONGXING Cina mangrupakeun salah sahijiprodusén ngarahpikeun asesoris disposable médis di Cina Kidul.Kusabab ngadeg taun 2002, ZHONGXING terus nawarkeun rupa-rupa ngembangkeun produk, rojongan teknis, kamampuhan profésional produksi, terus layanan palanggan ka konsumén di sakuliah dunya.

    Kalawan leuwih ti 10 taun kamajuan, tim ZHONGXING anu fokus kana manufaktur sarta exporting runtuyan produk Cotton Ball.

    ZHONGXING mangrupikeun pabrik kalayan CE, sertipikat ISO sareng ngembangkeun set komprehensif kompetensi inti anu tiasa diterapkeun kana bisnis anjeun kalebet:

    Tim téknis anu khusus pisan

    Dina sistem kontrol kualitas ISO, sakabéh prosés urang tina bahan baku asup, pemutihan katun atah, on-akang inspeksi kualitas, jaminan kualitas anu dikawasa ketat tur retrospection di périodik.

    Keunggulan Operasional

    Kamampuhan kami pikeun nyayogikeun suplai produk anu teu kaganggu anu nyumponan spésifikasi pasti anjeun mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng diajar kontinyu.Kami tiasa nyayogikeun dokumén anu dipikabutuh pikeun pendaptaran anjeun di pasar anjeun.

    Hubungan customer

    Hubungan profésional anu kuat mangrupikeun pondasi pikeun kamekaran anu sustainable.Urang narékahan pikeun ngarti tangtangan anu disanghareupan ku para palanggan sareng supplier, sareng ngalaksanakeun cara anu ngadorong dialog terbuka sareng silih hormat.

    Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis sareng kontribusi pikeun manusa, sareng anjeun babarengan.

     

    cotton ball 3

    bal katun médis

    Hcb33a02513374a5b832193671caa6caaQ

    100 cacah bal katun absorbent

    Kaunggulan produk

    Bola katun nyerep gaduh ciri-ciri ieu:

    1.Bola katun absorbent dijieunna tina katun absorbent médis conforming mun YY / T 0330 baku, nu boga nyerep cai kuat.

    2.Katun lemes sareng teu gaduh bau aneh sareng teu aya stimulasi

    3.Produkna steril

    FAQ

    1. saha urang?
    Kami dumasar di Huaian, Cina, mimitian ti 2002, ngajual ka Afrika (22.00%), Amérika Kalér (22.00%), Wétan Tengah (21.00%), Amérika Kidul (16.00%), Éropa Wétan (16.00%), Pasar Doméstik (1,00%), Éropa Kulon (1,00%), Asia Tenggara (1,00%).Aya total ngeunaan 201-300 urang di kantor urang.

    2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
    Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
    Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

    3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
    Kasa Swab,, Katun Roll, Kapas Ball, Topeng Raray, Médis ranjang lambar, Cap Médis jsb

    4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?

    Langkung ti 10 taun pangalaman ahli;urang ménta kapasitas accomplishing sakabeh ranté tina suplai bahan, pabrik nepi ka ékspor produk na final sanggeus layanan jualan indenpendently;

    Parameter produk

    Bahan
    100% Katun nyerep murni
    spésifikasi:
    0.1g, 0.2g, 0.3g, 0.5g, 1g, 2g, 3g, ukuran séjén / potongan
    Tipe:
    Steril atanapi non-steril
    warna:
    Bodas atawa warna
    Sertipikat
    CE & ISO13485
    Bungkusan:
    Steril: 5pcs atanapi 10pcs / pouch, nganggo kantong kertas atanapi kantong poli
    Non-steril: 100pcs ~ 1000pcs / polybag atawa sakumaha pamundut anjeun
    OEM & ODM:
    Aya
    Aplikasi:
    Rumah sakit, klinik, pertolongan pertama, ganti baju atanapi perawatan tatu sanés

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk