Sapu katun médis

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran inti

Ujung mie tina kapas kapas médis ngagaduhan fungsi nyerep cai; éta disayogikeun dina bentuk anu teu steril pikeun panggunaan sakali.

Produk ieu cocog pikeun unit médis sareng kaséhatan sareng perawatan di bumi, nalika meresihan sareng ngaleungitkeun kulit sareng tatu, éta dianggo pikeun nerapkeun ubar.

Medical cotton swabs

Sapu katun médis

Medical cotton swabs2

Kapas kapas médis 25 bungkus

Medical cotton swabs3

Kapas kapas médis 2000 bungkus

Kauntungan produk

Swabs katun médis boga ciri saperti kieu:

1. Sirah katun tina kapas kapas médis didamel tina katun nyerep médis anu saluyu sareng standar YY / T 0330, anu ngagaduhan nyerep cai anu kuat.

2.Tapak kapas tina kapas kapas médis didamel tina kai awi anu ramah lingkungan. Tapak kapas lemes sareng teu aya batang, sareng ngagaduhan kaunggulan élastisitas tinggi sareng henteu gampang pegatna.

Aplikasi produk

Sapuan katun médis utamina dianggo dina unit médis sareng kaséhatan sareng perawatan bumi, nalika meresihan sareng ngaresihan kulit sareng tatu, éta dianggo pikeun nerapkeun ubar.

Metodeu utama panggunaan nyaéta:

Buka bungkus sareng cabut kapas tina kapas;

Lebetkeun ujung kapas tina kapas dina disinféktan atanapi agén pembersih teras lebetkeun kana devenom atanapi agen pembersih;

Usap sirah kapas kapas kapas anu dicelupkeun dina devenom atanapi deterjen di daérah anu kedah diinféksi atanapi diberesihan.

Parameter produk

Ngaran Produk Kapas kapas médis
Modél 8cm; 10cm; 15cm
Ngaran Produk Shaohu
Bahan katun nyerep médis, awi sareng kai, jst.
Nomer sertipikat pendaptaran produk Su Xie Zhuzhun 20172640682
Jumlah résidu étiléida oksida 10μg / g
Spésifikasi bungkusan umum Bungkus kantong pe, 25 pcs / kantong
Fungsi nyerep ubar cair, ngadukung ngolesan
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Téhnologi Co., Ltd.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk