Aakku Pabrik Topeng Médis Cina sareng supplier |Zhongxing

Topeng raray médis

Katerangan pondok:

.3-Lapisan filtration, hawa seger BEF95%
.PP + Meltblown Novwoven
.28g + 28g + 28g atanapi naon waé anu anjeun peryogikeun
1st ply: 28g/m2 dipintal-beungkeut PP
Lapisan 2: 28g/m2 PP lebur (fliter)
3rd lapis: 28g/m2 dipintal-beungkeut PP
.Pas raray anjeun klip irung adjustable
.Sealing band ngolah bolu elastis sareng ngabentuk
.Jieun ceuli nyaman elastis tinggi ceuli-gelung datar
.Desain Wterproof langkung aman sareng langkung efektif.
.


Rincian produk

Tag produk

Pedaran inti

Topeng pameunteu non-anyaman kami diwangun ku lawon non-anyaman kelas luhur.Ukuran umum anu urang ngahasilkeun nyaéta 175 * 95mm, 145 * 90mm, 125 * 80mm sareng saterasna, kalayan 2 atanapi 3 atanapi 4 lapisan ogé seueur masker raray tilu diménsi sareng gelar BFE nyaéta 95%, anu gumantung kana bahan.Urang ogé tiasa ngahasilkeun topéng pameunteu saluyu sareng sarat palanggan.Topeng urang kantos diékspor ka seueur nagara sapertos Jepang, Korea, Amerika, India, Vietnam sareng sajabana.
 
1.Non anyaman topeng raray dijieunna tina spunbonded non anyaman lawon jeung meltblown non anyaman lawon
2.It bisa dipaké dina hosipital, atawa eara industri., ngajaga beungeut tina lebu, cai jeung baktéri.
3 .Conforms kana standar internasional: CE, EN14683, ISO
4. lalawanan engapan Low kalawan efisiensi filtration tinggi.
5. Kalawan multi-layered non-bahya, non-alérgi, non-stimulating bahan.
6. Nosepiece aluminium contoured adjustable sarta bantal irung busa jero lemes mantuan pikeun mastikeun fit ditangtoskeun jeung ningkatkeun kanyamanan worker.
7. Bahan panyaring éléktrostatik anu efisien sareng kuat sacara efektif nyaring lebu partikel padet, sareng nyegah gas cair minyak.
8. Gratis pangropéa, higienis, bersih, ramah lingkungan.

H5e72c858cfeb493d9c64f518cbf5824e9

Bungkusan mandiri masker médis

H7bfb50e3c7154cf3b9c3a672ddfe59077

Masker médis 50 pakét

Kaunggulan produk

Masker pameunteu médis ngagaduhan ciri-ciri ieu:

1.Lapisan luar awak topeng téh non-toksik non-anyaman lawon dijieunna tina polipropilén;

2.Lapisan jero topéng dijieunna tina bahan polipropilén non-toksik, nu utamana lawon non-anyaman kalawan perméabilitas hawa pro-salaki;

3.Unsur filter tina topeng dijieunna tina ultra-rupa ngalembereh-ditiup lawon nonwoven dirawat ku listrik statik, sarta efisiensi filtration baktéri leuwih 95%;

4.Topeng awak palastik klip irung dina prosés maké adjustment luyu, maké leuwih nyaman jeung nyaman;

5.lalawanan engapan kirang ti 49 Pa, salila maké;

6.Produk ieu nganggo téknologi mencét ujung anu mulus sareng téknologi las ultrasonik pikeun ngajantenkeun topéng lemes, kuat sareng éndah.

aplikasi produk

Topeng pameunteu médis biasana dianggo di lembaga médis, laboratorium, ambulan, bumi, tempat umum sareng tempat-tempat sanés anu dianggo, nutupan sungut pangguna, irung sareng mandible, pikeun nyegah mikroorganisme patogén, cairan awak, gelembung ngalayang, partikel sareng transmisi langsung anu sanés. tina halangan fisik.Metodeu utama pamakean nyaéta:

1.Buka bungkusan sareng cabut topéng pikeun mariksa yén topéng dina kaayaan anu saé.

2.Topeng boga dua sisi bodas tur poék, sisi bodas nyanghareup ka, klip irung ka luhur, duanana leungeun ngarojong sabuk panutup muka, ulah kontak leungeun jeung jero topéng, sisi handap topéng ka akar gado, beubeur ceuli beubeur elastis kénca jeung katuhu ngagantung dina ceuli;

3.Ngagunakeun plasticity tina klip irung topeng, pencét jeung ramo, nyieun klip irung ngagantelkeun kana luhureun balok irung, bentukna klip irung nurutkeun bentuk balok irung, lajeng mindahkeun ramo indéks ka dua sisi laun, supados sadayana topéng caket kana kulit raray.

Parameter produk

Ngaran Produk

Topeng raray médis

Spésifikasi

Planar earloop / 17,5 * 9,5cm

Bahan

3 lapis (100% bahan anyar)
Lapisan 1: 28g/m2 dipintal-beungkeut PP
Lapisan 2: 28g/m2 PP lebur (filter)
Lapisan 3: 28g/m2 dipintal-beungkeut PP

Kualitas

50 PCS / Kotak

Periode pamakean

2 taun

Warna

Biru

OEM

Ngarojong

Ngaran Produk

Masker Raray Pelindung Médis Disposable

Bahan

PP + Meltblown Nonwoven

Ukuran

17.5*9.5cm/14.5*9.5cm

Warna

Disaluyukeun

Beurat

28Gsm atanapi ngaropéa

Bungkusan

50pcs / kotak, 40 kotak / karton atanapi ngaropéa

Lapisan

3 Lapisan atanapi ngaropéa

pangmayaran

TT, LC, VISA

Pamakéan

Médis, Rumah Sakit, Protection Daily


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami