Aakku Cina Disposable Médis Gauze Copmress Kapas Kasa Spuare Pad 100% Absorbent pabrik jeung suppliers |Zhongxing

Disposable Kasa Médis Copmress Kapas Kasa Spuare Pad 100% Nyerep

Katerangan pondok:

SHAOHU@Gauze Swaba dijieunna tina 100% kasa katun bleached.With softness sarta absorbency, aranjeunna widly uesd kana tatu minor vlean na covert, pikeun nyerep sékrési jeung ngubaran sekundér penyembuhan wounds.Here spésifikasi biasa:
1.100% katun, High absorbent & softness
2. Benang katun: 21 urang 32 urang, 40 urang
3. bolong: 10,14,17,20,25,29 benang
4. Sterilisasi: sinar gamma, EO, Sream
5. Panjangna: 10m, 10yds, 5m, 5yds, 4m, 4yds
6. Ukuran biasa: 5cm * 5cm (2''x2''), 7.5cm * 7.5cm (3''x3'), 10cmx10cm (4''x4'') atanapi ngaropéa
7. Lapis: 4ply, 8ply, 12ply, 16ply
8.Type: Kalawan atawa tanpa edges melu
9.X-ray: Kalawan atawa Tanpa bule x-ray bisa didéteksi
10.Steriel Paket: Lungsi dina kertas tareile + kertas pouch, kertas + flim pouch ogé molotok
11.Packing Qty: 1pc, 2pcs, 3pcs, 5pcs, 10pcs per kantong steril
12. Sampel: Gratis
Aranjeunna ilaharna dibeuli ku konsumén dina jumlah badag ka rumah sakit, klinik, apoték jeung saterusna. Kualitas nyaéta budaya urang!Sadaya barang kami sumping sareng sertifikasi CE, ISO13485.


Rincian produk

Tag produk

Pedaran inti

ZHONGXING Cina mangrupakeun salah sahijiprodusén ngarahpikeun asesoris disposable médis di Cina Kidul.Kusabab ngadeg taun 2002, ZHONGXING terus nawarkeun rupa-rupa ngembangkeun produk, rojongan teknis, kamampuhan profésional produksi, terus layanan palanggan ka konsumén di sakuliah dunya.

Kalawan leuwih ti 10 taun kamajuan, tim ZHONGXING anu fokus kana manufaktur sarta exporting runtuyan produk gauze.

ZHONGXING mangrupikeun pabrik kalayan CE, sertipikat ISO sareng ngembangkeun set komprehensif kompetensi inti anu tiasa diterapkeun kana bisnis anjeun kalebet:

Tim téknis anu khusus pisan
Dina sistem kontrol kualitas ISO, sakabéh prosés urang tina bahan baku asup, pemutihan katun atah, on-akang inspeksi kualitas, jaminan kualitas anu dikawasa ketat tur retrospection di périodik.

Keunggulan Operasional
Kamampuhan kami pikeun nyayogikeun suplai produk anu teu kaganggu anu nyumponan spésifikasi pasti anjeun mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng diajar kontinyu.Kami tiasa nyayogikeun dokumén anu dipikabutuh pikeun pendaptaran anjeun di pasar anjeun.

Hubungan customer
Hubungan profésional anu kuat mangrupikeun pondasi pikeun kamekaran anu sustainable.Urang narékahan pikeun ngarti tangtangan anu disanghareupan ku para palanggan sareng supplier, sareng ngalaksanakeun cara anu ngadorong dialog terbuka sareng silih hormat.

Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis sareng kontribusi pikeun manusa, sareng anjeun babarengan.

cotton pad 2 v

bungkusan bebas tina ganti baju gauze médis

gauze pad 6

Komprési Kasa Médis --8ply, 12ply est--Ujung dilipat atanapi benang anu teu dilipat

Kaunggulan produk

Médis Disposable absorbent tinggi 100% katun steril médis dikomprés gauze Pad alam lemes

Swabs Kasadijieunna tina 100% kasa katun bleached.Kalayan lemes sareng nyerepna, aranjeunna seueur dianggo pikeun ngabersihan sareng nutupan tatu minor, pikeun nyerep sékrési sareng ngubaran tatu penyembuhan sekundér.Ieu spésifikasi biasa:

1. Non-steril atanapi packing steril

2. Benang: 40's, 32's, 21's

3. Kalayan atawa tanpa thread X-ray, narilep atanapi unfolded ujung

4. Bolong: 20x12, 19x15, 24x20, 26x18, 30x20, 28x24, atawa ngaropéa

5. Ukuran: 5 cm x 5 cm (2x2), 7,5 x 7,5 cm (3x3), 10 cm x 10 cm (4x4), 10 cm x 20 cm (4x8), atanapi ngaropéa

6. Ply: 4, 8, 12, 16, 32 atawa ngaropéa

7. Warna: Bodas, héjo, biru ...

Sarta kami pak 100pcs / pak kalawan kertas bodas pikeun swabs gauze non-steril sedengkeun pikeun steril leuwih 1pc / kantong, 3pcs / kantong, 5pcs / pouch, 10pcs / pouch kalawan polybag, lepuh, kantong kertas.Aranjeunna biasana dibeuli ku konsumén dina jumlah badag ka rumah sakit, klinik, apoték jeung saterusna.Kualitas mangrupikeun budaya urang!Sadaya barang urang sumping sareng sertifikasi CE, ISO13485.

FAQ

1. saha urang?
Kami dumasar di Huaian, Cina, mimitian ti 2002, ngajual ka Afrika (22.00%), Amérika Kalér (22.00%), Wétan Tengah (21.00%), Amérika Kidul (16.00%), Éropa Wétan (16.00%), Pasar Doméstik (1,00%), Éropa Kulon (1,00%), Asia Tenggara (1,00%).Aya total ngeunaan 201-300 urang di kantor urang.

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Kasa Swab, Katun Roll, Bola Kapas, Topeng Wajah, Lembaran Médis, Topi Médis jsb

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?

Langkung ti 10 taun pangalaman ahli;urang ménta kapasitas accomplishing sakabeh ranté tina suplai bahan, pabrik nepi ka ékspor produk na final sanggeus layanan jualan indenpendently;

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CFR, CIF;
Mata Artos Pembayaran Ditampa: USD, EUR, HKD;
Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C;
Basa Diucapkeun: Inggris, Cina

 

Panjelasan Produk

Bahan:

100% Katun, degreased jeung bleached
Jenis: Ujung narilep atanapi unfolded, nganggo atanapi tanpa sinar anu tiasa dideteksi
Benang: 40s, 32s, 21s
Ukuran jaring: 12 * 8,19 * 9,20 * 12,19 * 15,24 * 20,28 * 24 atanapi sakumaha per pamundut anjeun
ukuran: 5*5cm(2"*2"), 7.5*7.5cm(3"*3"), 10*10cm(4"*4"), 10x20cm(4"*8") atawa ngaropéa
Lapisan: 4ply, 8ply, 12ply, 16ply, atawa ngaropéa
Bungkusan: 50pcs, 100pcs, 200pcs per pak kertas atawa polybag atawa bisa jadi sakumaha pamundut anjeun
Aplikasi: Rumah sakit, klinik, pertolongan pertama, ganti baju atanapi perawatan tatu sanés

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami