Kasa Medis Swab

  • Gauze Pads gauze swabs medcial steriole 8 ply 16ply gauze product disposable

    Bantalan kasa kasa kasa steril medis 8 lapis 16 lapis produk kasa sekali pakai

    1.Pure 100% benang katun mastikeun produk lemes jeung adherent.
    2.Raw bahan dasar katun di Cina sentral
    3.Bleached methood teknis ti Jerman Mesin
    4. More pangalaman saprak 2002
    5.Over 500 staffs dina total
    6.China Ékspor Top 10 dina industri gauze médis
  • Gauze cotton pads sterile

    Bantalan katun kasa steril

    Benang katun 100% murni mastikeun produk lemes sareng adherent.Superiorbency ngajadikeun hampang sampurna pikeun nyerep getih naon waé exudate.Saluyu sareng sarat para nasabah, urang tiasa ngahasilkeun sababaraha jinis hampang, sapertos lipatan sareng bentang, kalayan sinar x sareng non x-ray .The aods adherent sampurna pikeun operasi.Bisa ngaropéa nurutkeun sampel konsumén ', teken, requrement customer, sarta spésifikasi nanaon.
  • Gauze Cotton medical surgical gauze roll white medical gauze roll

    Kasa Katun médis bedah gauze roll bodas médis gauze roll

    MEDIS GAUZE perban
    Ukuran: 2', 3'4' 6'
    Wewengkon Aplikasi: Bahan Médis & Asesoris: Bedah, Pangrojong Maneuh, Koréksi Anggota Badan jsb
    waktos kadaluwarsa: 3 taun
    OEM OEDER katampa
    Harga: Urang janji harga urang nu panghandapna dina Filed sarua dibandingkeun mwith suppliers séjén
  • Disposable  Medical Gauze Copmress  Cotton Gauze Spuare Pad 100% Absorbent

    Disposable Kasa Médis Copmress Kapas Kasa Spuare Pad 100% Nyerep

    SHAOHU@Gauze Swaba dijieunna tina 100% kasa katun bleached.With softness sarta absorbency, aranjeunna widly uesd kana tatu minor vlean na covert, pikeun nyerep sékrési jeung ngubaran sekundér penyembuhan wounds.Here spésifikasi biasa:
    1.100% katun, High absorbent & softness
    2. Benang katun: 21 urang 32 urang, 40 urang
    3. bolong: 10,14,17,20,25,29 benang
    4. Sterilisasi: sinar gamma, EO, Sream
    5. Panjangna: 10m, 10yds, 5m, 5yds, 4m, 4yds
    6. Ukuran biasa: 5cm * 5cm (2''x2''), 7.5cm * 7.5cm (3''x3'), 10cmx10cm (4''x4'') atanapi ngaropéa
    7. Lapis: 4ply, 8ply, 12ply, 16ply
    8.Type: Kalawan atawa tanpa edges melu
    9.X-ray: Kalawan atawa Tanpa bule x-ray bisa didéteksi
    10.Steriel Paket: Lungsi dina kertas tareile + kertas pouch, kertas + flim pouch ogé molotok
    11.Packing Qty: 1pc, 2pcs, 3pcs, 5pcs, 10pcs per kantong steril
    12. Sampel: Gratis
    Aranjeunna ilaharna dibeuli ku konsumén dina jumlah badag ka rumah sakit, klinik, apoték jeung saterusna. Kualitas nyaéta budaya urang!Sadaya barang kami sumping sareng sertifikasi CE, ISO13485.