Topéng médis

  • Medical surgical mask

    Topéng bedah médis

    Topeng bedah médis gaduh résistansi aliran udara alit, panghalang getih sintétik, tapis bahan partikel sareng baktéri, tahan seuneu sareng ciri sanésna; disayogikeun dina bentuk anu steril. résistansi aliran udara kirang ti 49 Pa, épisiensi filtrasi baktéri langkung ageung tibatan 95. Produk cocog pikeun panangtayungan dasar tanaga médis atanapi tanaga anu aya hubunganana, ogé panyalindungan ngalawan panyebaran patogén, mikro-organisme, getih, cairan awak sareng spatter nalika op invasi ...
  • Medical protective mask

    Topéng pelindung médis

    Topeng médis disayogikeun dina bentuk aséptik kalayan résistansi aliran udara alit, panghalang getih sintétik, kakuatan khusus, épisiensi filtrasi, résistansi Uap permukaan sareng tahan seuneu. Résistansi aliran hawa kirang ti 110 Pa, épisiensi filtrasi partikel non-minyak langkung ageung tibatan 95, épisiénsi filtrasi baktéri langkung ageung tibatan 95. Produk ieu cocog pikeun nyeuseup diri sareng nyaring zat partikel dina hawa, ngahalangan titik-titik, getih, cairan awak, sékrési, jsté ...
  • Disposable non-woven medical masks

    Topéng médis non-anyaman nganggo

    Anggoan masker médis sanés anu tiasa dianggo kalayan ciri résistansi aliran udara alit, kalayan polusi lisan sareng irung dihirupkeun atanapi épék polusi sareng fungsi transmisi sanés; disayogikeun dina bentuk aséptik. résistansi aliran udara kirang ti 49 Pa, épisiensi filtrasi baktéri langkung ageung tibatan 95. Produk ieu cocog pikeun dianggo ku tanaga médis klinis atanapi tanaga anu aya hubunganana di lingkungan médis umum. Produkna tiasa dianggo di lembaga médis, laboratorium, ambulan, bumi sareng tempat sanésna ...
  • Self-suction filter mask

    Topéng saringan mandiri

    Topeng pelindung saringan nyalira ngagaduhan fungsi nyaring partikel anu henteu berminyak sapertos lebu, haseup, halimun sareng mikroorganisme; éta disayogikeun dina bentuk anu teu steril. Résistansi aliran udara kirang ti 110Pa, épisiensi filtrasi partikel non-minyak langkung ti 95%, sareng épisiensi filtrasi baktéri langkung ti 95%. Produk ieu cocog pikeun nyalindung nyalira panyalindungan partikel anu henteu berminyak sapertos lebu, halimun asam, halimun cet, mikroorganisme sareng sajabana dina hawa ....