Aakku Cina Disposable Médis ranjang cadar bedah Drapes Jeung Gowns Disposable Meidcal Drapes pabrik jeung suppliers |Zhongxing

Sepré ranjang Médis Disposable Drapes Bedah Jeung Gowns Drapes Meidcal Disposable

Katerangan pondok:

1.Material: Non-toksik ploypropylene komposit lawon non-anyaman
2. Ukuran: 70-80cm kalayan rubak ,80x180cm
3. Warna: Bule, Bodas, Héjo
4.Feature: ramah-Kulit jeung absorbency tinggi


  • Harga FOB:AS $ 0,02 - 0,03 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:1000000 Potongan / Potongan per Bulan
  • :
  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Pedaran inti

    ZHONGXING Cina mangrupakeun salah sahijiprodusén ngarahpikeun asesoris disposable médis di Cina Kidul.Kusabab ngadeg taun 2002, ZHONGXING terus nawarkeun rupa-rupa ngembangkeun produk, rojongan teknis, kamampuhan profésional produksi, terus layanan palanggan ka konsumén di sakuliah dunya.

    Kalawan leuwih ti 10 taun kamajuan, tim ZHONGXING fokus kana manufaktur sarta exporting runtuyan produk Medcial Pesanggrahan.

    ZHONGXING mangrupikeun pabrik kalayan CE, sertipikat ISO sareng ngembangkeun set komprehensif kompetensi inti anu tiasa diterapkeun kana bisnis anjeun kalebet:

    Tim téknis anu khusus pisan

    Dina sistem kontrol kualitas ISO, sakabéh prosés urang tina bahan baku asup, pemutihan katun atah, on-akang inspeksi kualitas, jaminan kualitas anu dikawasa ketat tur retrospection di périodik.

    Keunggulan Operasional

    Kamampuhan kami pikeun nyayogikeun suplai produk anu teu kaganggu anu nyumponan spésifikasi pasti anjeun mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng diajar kontinyu.Kami tiasa nyayogikeun dokumén anu dipikabutuh pikeun pendaptaran anjeun di pasar anjeun.

    Hubungan customer

    Hubungan profésional anu kuat mangrupikeun pondasi pikeun kamekaran anu sustainable.Urang narékahan pikeun ngarti tangtangan anu disanghareupan ku para palanggan sareng supplier, sareng ngalaksanakeun cara anu ngadorong dialog terbuka sareng silih hormat.

    Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis sareng kontribusi pikeun manusa, sareng anjeunbabarengan.

    medical bed sheet 1

     

    Kaunggulan produk

    Sprei médis ngagaduhan ciri ieu:

    * Nangtayungan Ngalawan Incontinence.
    * Penjaga ngalawan tumpahan sareng noda.
    * Bantuan dina Kontrol Inféksi.
    * Dijieun tina Bahan Serat Awét.
    * Kacida nyaman dianggo, Henteu lengket.
    * Kulit-friendly jeung absorbency tinggi.
    * Kualitas luhur sareng biaya-éféktif.

    FAQ

    1. saha urang?
    Kami dumasar di Huaian, Cina, mimitian ti 2002, ngajual ka Afrika (22.00%), Amérika Kalér (22.00%), Wétan Tengah (21.00%), Amérika Kidul (16.00%), Éropa Wétan (16.00%), Pasar Doméstik (1,00%), Éropa Kulon (1,00%), Asia Tenggara (1,00%).Aya total ngeunaan 201-300 urang di kantor urang.

    2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
    Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
    Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

    3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
    Kasa Swab, Kapas Roll, Kapas Bola, Topeng Raray, Médis Sprei, Cap Médis jsb

    4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?

    Langkung ti 10 taun pangalaman ahli;urang ménta kapasitas accomplishing sakabeh ranté tina suplai bahan, pabrik nepi ka ékspor produk na final sanggeus layanan jualan indenpendently;

    5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
    Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CFR, CIF;
    Mata Artos Pembayaran Ditampa: USD, EUR, HKD;
    Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C;
    Basa Diucapkeun: Inggris, Cina

     

    Parameter produk

    Ukuran
    Bahan
    Warna
    Bungkusan
    75 x 140 cm
     
     

    1-ply Tissue + 1-ply PE Film

    1-ply Non-anyaman + 1-ply PE Film
    1-ply Non-anyaman
     
    Tanpa/Kalayan 8, 12, 17, 48 benang
    Tanpa / Kalayan senar lilin
     
     
     
     
     
    Biru
    Bodas
    Héjo
    25 pcs/tas, 4 tas/karton

    25 pcs/tas, 8 tas/karton

    Ukuran 75 x 175 cm
    75 x 210 cm
    80 x 140 cm
     

    10 pcs/tas, 10 tas/karton

    80 x 175 cm
    80 x 210 cm
    100 x 200 cm
     

    10 pcs/tas, 20 tas/karton

    100 x 210 cm
    100 x 220 cm
    * Urang ogé bisa ngahasilkeun spésifikasi séjén nurutkeun sampel sarta requests konsumén urang.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk