Pad asuhan médis

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran inti

Pad asuhan médis ngagaduhan anti kabocoran sareng fungsi sanésna; aranjeunna disayogikeun dina bentuk anu steril pikeun panggunaan sakali.

Produk cocog pikeun struktur médis sareng tempat bumi kanggo perawatan kasihatan

Kauntungan produk

Pad perawat médis ngagaduhan ciri sapertos kieu:

1. Dijieunna tina polipropilén non-toksik komposit non-anyaman lawon;

2. Éstilisasi étilén oksida, beresih sareng higienis.

Aplikasi produk

Pad asuhan médis utamina dianggo dina struktur médis sareng bumi. Metodeu utama panggunaan nyaéta:

1. Candak kaluar médis médis pad;

2. Buka panto pad susukan, iklaskeun dina handapeun awak pangguna, regangkeunana rata, sareng atur kana posisi anu cocog.

Parameter produk

Ngaran Produk Pad Perawat médis
Modél Kalayan tisu wc
Spésifikasi umum 50cm * 50cm
Ngaran Produk Shaohu
Bahan lawon non-anyaman polipropilén
Su Xie Zhuzhun 20172640679 Su Xie Zhuzhun 20172640679
Warna angger biru
Jumlah résidu étiléida oksida ≤10μg / g
Spésifikasi bungkus Kantong pe, 10 kantong per kantong
Fungsi anti kabocoran, jst.
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Téhnologi Co., Ltd.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk