Pad perawatan médis

  • Medical nursing pad

    Pad asuhan médis

    Pad asuhan médis ngagaduhan anti kabocoran sareng fungsi sanésna; aranjeunna disayogikeun dina bentuk anu steril pikeun panggunaan sakali. Produk cocog pikeun struktur médis sareng tempat bumi pikeun perawatan kasihatan Pad asuhan médis ngagaduhan ciri sapertos kieu: 1. Didamel tina polipropilén non-toksik komposit non-anyaman lawon; 2. Étiléna oksida sterilisasi, beresih sareng higienis. Pad asuhan médis utamina dianggo dina struktur médis sareng bumi. Metodeu utama panggunaan nyaéta: 1. Candak perawat médis ...