Topéng pelindung médis

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran inti

Topeng médis disayogikeun dina bentuk aséptik kalayan résistansi aliran udara alit, panghalang getih sintétik, kakuatan khusus, épisiensi filtrasi, résistansi Uap permukaan sareng tahan seuneu. Résistansi aliran hawa kirang ti 110 Pa, épisiensi filtrasi partikel non-minyak langkung ageung tibatan 95, épisiénsi tapis baktéri langkung ageung tibatan 95.

Produk ieu cocog pikeun nyeuseup diri sareng nyaring zat partikulat dina hawa, ngahalangan titisan, getih, cairan awak, sékrési, jst.

Produkna tiasa dianggo di lembaga médis, laboratorium, ambulan, bumi sareng tempat sanés.

Medical surgical mask2

Bungkusan bebas masker bedah médis

Medical surgical mask3

Masker bedah médis 50 bungkus

Kauntungan produk

Masker bedah médis ngagaduhan ciri sapertos kieu:

1. Lapisan luar awak topéng nyaéta non-toksik non-anyaman lawon tina polipropilén;

2. Lapisan jero topéng didamel tina bahan polipropilén non-toksik, anu utamina lawon non-anyaman sareng perméabilitas hawa pro-salaki;

3. Unsur tapis tina topéng ieu didamel tina lawon nonwoven anu dilebur-ditiup anu dirawat ku listrik statis, sareng épisiensi tapisan baktéri langkung ti 95%;

4. Klip irung plastik awak topéng dina prosés nganggo pangaluyuan anu pas, ngagem langkung raoseun sareng raoseun;

5. Résistansi pernapasan kirang ti 49 Pa, nalika nganggo;

6. Produk ieu ngadopsi téknologi mencétan ujung anu lancar sareng téknologi las ultrasonik pikeun ngajantenkeun topéng lemes, kuat sareng geulis.

Aplikasi produk

Topeng pelindung médis utamina dianggo di lembaga médis, laboratorium, ambulan, bumi, tempat umum sareng tempat sanés anu tiasa dianggo ku jalma. Éta tiasa nutupan sungut, irung sareng rahang pangguna. Dina raraga nyegah mikroorganisme patogén, cairan awak, titik-titik, partikel, jsb Sumebar ku ngagem tanaga. Metodeu utama panggunaan nyaéta:

Kumaha cara nganggo masker seri earphone N95xx:

1. Buka bungkus sareng kaluaran topéng, klip irung ka luar, tarik hiji tali ceuli ku dua leungeun, pastikeun klip irung na luhur, sapertos anu dipidangkeun dina Gambar 1 di handap;

2. Pasang masker, lebetkeun gado anjeun kana topéng, sareng gandeng tali ceuli di tukangeun ceuli ku dua panangan, sapertos dina Gambar 2 di handap;

3. Saluyukeun kana posisi anu raoseun supados topéng cocog sareng pameunteu, sapertos dina Gambar 3 di handap

4. Pencét indéks sareng ramo tengah kadua leungeun pikeun nyaluyukeun klip irung dugi ka caket kana sasak irung, sapertos dina Gambar 4 di handap

5.Unggal-unggal nganggo topéng sareng lebet ka padamelan, anjeun kedah ngalaksanakeun cek ketat. Metodeu cek nyaéta nutupan lengkep masker pelindung sareng leungeun anjeun sareng hembus gancang, sapertos anu dipidangkeun dina Gambar 5 di handap. Upami aya kabocoran hawa caket klip irung, turutan léngkah 4) Lereskeun klip irung dugi ka teu aya kabocoran hawa.

111

Ngagunakeun metode topéng séri headband N9501:

1. Buka bungkus sareng kaluaran topéng, tahan sisi topéng nganggo klip irung, jantenkeun klip irung ka luhur, sareng tali sirah bakal digantung sacara alami, sapertos anu dituduhkeun dina Gambar 1 di handap;

2. Pasang topéng, lebetkeun gado dina topéng supados caket kana rupa, anggo hiji panangan kanggo nembus dua tali sirah, teras anggo panangan anu sanés kanggo narik bandung anu langkung handap ka bagian tukang sirah teras lebetkeun éta dina beuheung, Sakumaha dituduhkeun dina Gambar 2 di handap;

3. Tarik pita sirah luhur kana tonggong sirah teras lebetkeun kana luhur Ceuli bagian tukang sirah, sapertos anu dipidangkeun dina Gambar 3 di handap;

4. Pencét indéks sareng ramo tengah kadua leungeun pikeun nyaluyukeun klip irung dugi ka caket kana jambatan irung, sapertos dina Gambar 4 di handap;

5.Unggal-unggal nganggo topéng sareng lebet ka padamelan, anjeun kedah ngalaksanakeun cek ketat. Metode cek nyaéta nutupan lengkep masker pelindung sareng panangan anjeun sareng hembusan napas gancang, sapertos anu dipidangkeun dina Gambar 5 di luhur. Upami aya kabocoran hawa caket klip irung, turutan léngkah 4) Saluyukeun deui klip irung. Upami kabocoran hawa aya di sakitar, luyukeun headband sareng balikan deui léngkah 1) dugi ka 4) dugi ka teu bocor.

222

Parameter produk

Ngaran Alat Médis Topeng Pelindung Médis
Modél P N9501 sabuk ceuli / sabuk sirah N9501
Spésifikasi 180mm×120mm / 160mm×105mm / 140mm×95mm
Nami Situ Sendok
Bahan Polipropilén sanésna
Efisiensi filtrasi baktéri ≥95%
Efisiensi filtrasi zat partikel non-minyak ≥95%
Sétil étiléida oksida ≤5μg
Nomer pamatuhan Nomer pamatuhan
Spésifikasi bungkus Pakét kantong plastik palastik, 1 per kantong
Aplikasi Dipaké pikeun nyaring mikroorganisme patogén dina hawa, pikeun ngahalangan titisan, getih, cairan awak, sékrési sareng saringan nyeuseup diri nyalira
Riungan anu lumaku tanaga médis, tanaga irung tiis sareng cair, tanaga tempat umum, jst
Asalna Jiangsu, Cina
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Téhnologi Co., Ltd.
Registrasi No. Su Ordnance Catetan 2020214XXXX


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami