Aakku Cina Médis Bedah Fack Topeng pabrik jeung suppliers |Zhongxing

Topeng Fack Bedah Médis

Katerangan pondok:

Tilu lapisan panyalindungan .Strip plastik tina sasak ot irung . Tali ceuli datar elastis tinggi .Ramah kulit n lawon on-anyaman . Welding untrasonic fisik . Pamakéan Médis , Rumah Sakit , Protection poean . PlANAR EARLOOP / 17.5 * 9.5CM .PP + Melibown Non - Anyaman.25,28Gsm atanapi ngaropéa.


  • Harga FOB:AS $ 0,02 - 0,03 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:1000000 Potongan / Potongan per Bulan
  • :
  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Pedaran inti

    Masker bedah médis gaduh résistansi aliran hawa leutik, panghalang getih sintétik, filtrasi partikel partikel sareng baktéri, tahan seuneu sareng ciri-ciri sanésna;disadiakeun dina bentuk steril.lalawanan aliran hawa kirang ti 49 Pa, efisiensi filtration baktéri leuwih gede ti 95.

    Produkna cocog pikeun panyalindungan dasar tanaga médis atanapi tanaga anu aya hubunganana, ogé panyalindungan ngalawan panyebaran patogén, mikroorganisme, getih, cairan awak sareng spatter nalika operasi invasif, sareng maénkeun peran panyalindungan biologis dua arah.

    Produkna tiasa dianggo di lembaga médis, laboratorium, ambulan, bumi sareng anu sanésna.

    mask1

    Bungkusan bebas tina masker bedah médis

    mask3

    Masker bedah médis 50 bungkus

    Kaunggulan produk

    Masker bedah médis ngagaduhan ciri-ciri ieu:

    1.Lapisan luar awak topeng téh non-toksik non-anyaman lawon dijieunna tina polipropilén;

    2.Lapisan jero topéng dijieunna tina bahan polipropilén non-toksik, nu utamana lawon non-anyaman kalawan perméabilitas hawa pro-salaki;

    3.Unsur filter tina topeng dijieunna tina ultra-rupa ngalembereh-ditiup lawon nonwoven dirawat ku listrik statik, sarta efisiensi filtration baktéri leuwih 95%;

    4.Topeng awak palastik klip irung dina prosés maké adjustment luyu, maké leuwih nyaman jeung nyaman;

    5.lalawanan engapan kirang ti 49 Pa, salila maké;

    6.Produk ieu nganggo téknologi mencét ujung anu mulus sareng téknologi las ultrasonik pikeun ngajantenkeun topéng lemes, kuat sareng éndah.

    aplikasi produk

    Masker bedah médis biasana dianggo di lembaga médis, laboratorium, ambulan, bumi, tempat umum sareng tempat-tempat sanés anu dianggo, nutupan sungut pangguna, irung sareng mandible, pikeun nyegah mikroorganisme patogén, cairan awak, gelembung ngalayang, partikel sareng transmisi langsung anu sanés. tina halangan fisik.Metodeu utama pamakean nyaéta:

    1.Buka bungkusan sareng cabut topéng pikeun mariksa yén topéng dina kaayaan anu saé.

    2.Topeng boga dua sisi bodas tur poék, sisi bodas nyanghareup ka, klip irung ka luhur, duanana leungeun ngarojong sabuk panutup muka, ulah kontak leungeun jeung jero topéng, sisi handap topéng ka akar gado, beubeur ceuli beubeur elastis kénca jeung katuhu ngagantung dina ceuli;

    3.Ngagunakeun plasticity tina klip irung topeng, pencét jeung ramo, nyieun klip irung ngagantelkeun kana luhureun balok irung, bentukna klip irung nurutkeun bentuk balok irung, lajeng mindahkeun ramo indéks ka dua sisi laun, supados sadayana topéng caket kana kulit raray.

    Parameter produk

    Ngaran Alat Médis Topeng Bedah Médis
    spésifikasi 155 mm×90 mm/175mmmm×95 mm/195mmmm×100
    Ngaran Sendok Tasik
    Bahan Polipropilén nonwoven
    efisiensi filtration baktéri 99 persen
    Sésa étiléna oksida ≤5μg
    Nomer minuhan Nomer minuhan
    Spésifikasi bungkusan 50pcs / kotak 2000pcs / karton
    Aplikasi Hal ieu dipaké pikeun ngajaga ngalawan sumebarna mikroorganisme pathogenic, getih, cairan awak jeung spatter, sarta maénkeun peran panyalindungan biologis bi-arah.
    riungan lumaku tanaga médis, tanaga tiis jeung irung runny, tanaga tempat umum, jsb
    Asal Jiangsu, Cina
    Produsén Huaian Zhongxing Pharmaceutical Technology Co., Ltd.
    Pendaptaran No. SXZZ 20202141604

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami