Warta

  • Topeng raray Médis Disposable

    Artikel ieu ngandung rujukan ka produk ti hiji atawa leuwih tina advertisers urang. Urang bisa nampa santunan mun anjeun klik dina tumbu ka produk ieu. Sarat dilarapkeun ka nawaran didaptarkeun dina kaca ieu.Pikeun kawijakan iklan urang, mangga buka kaca ieu.Dinten saatos Inggris ...
    Maca deui
  • Pasar Respirator Bedah Global 2022, Ku Pamaén Utama, Wewengkon, Jinis sareng Aplikasi, Ramalan Ka 2028

    Panaliti MarketsandResearch.biz ngeunaan Pasar Respirator Bedah global ti 2022 dugi ka 2028 nalungtik industri sareng tren pasar ayeuna sareng sajarah. Panaliti ogé kalebet tinjauan pasar, definisi sareng aplikasi. ...
    Maca deui
  • Disposable Médis Kapas Kasa

    Sapuan kasa dilipat sadayana ku mesin.Benang katun 100% murni mastikeun produk lemes sareng adherent.Nyerep punjul ngajadikeun bantalan sampurna pikeun nyerep getih naon waé éksudat.Luyu jeung konsumén'requirements, urang bisa ngahasilkeun rupa-rupa hampang, Su ...
    Maca deui
  • Topeng Beungeut 3 lapis Topeng Beungeut Médis Disposable

    Desain filtrasi tilu-lapisan Paké lawon non-anyaman, lawon bolwn ngalembereh, jsb. lapisan non-anyaman ramah kulit Mimitian Cinta Klién ...
    Maca deui
  • Topeng raray médis Disposable

    Topeng disposable didamel tina sadaya bar irung plastik sareng klip irung anu ramah lingkungan, anu tiasa disaluyukeun paling nyaman dumasar kana jinis pameunteu anu béda.The nutupan jero ultrasonic spot las dipilih, sarta sabuk ceuli ...
    Maca deui
  • Médis Disposable tinggi 100% katun steril médis dikomprés gauze Pad alam lemes

    Good Quality Service Best Pikeun Anjeun Urang boga sababaraha jangji ka konsumén urang: (1) Urang janji jalma jualan urang sok online on Skype, QQ, jsb Dina raraga ngajawab masalah klien dina waktu.(2) Urang janji jalma jualan urang bakal ngawalon patarosan klien 'sareng surelek dina ...
    Maca deui
  • Médis Caps bule klip Pasar Industri Rambut cap net

    Harga anu langkung saé pikeun topi sapertos kieu, penampilan lucu sareng gampang dianggo.Cap ieu didamel ku mesin, beurat maksimal tiasa 10gsm.Ieu breathable, cap retardant seuneu nawarkeun hiji panghalang ekonomis pikeun pamakéan sapopoe.Ieu ciri pita elastis pikeun snug, adjustable ukuran ...
    Maca deui
  • Masker Bedah Pelindung Disposable tiasa maénkeun peran konci dina ngirangan panyebaran inféksi Covid

    Topeng disposable didamel tina sadaya bar irung plastik sareng klip irung anu ramah lingkungan, anu tiasa disaluyukeun paling nyaman dumasar kana jinis pameunteu anu béda.The nutupan jero ultrasonic spot las dipilih, sarta sabuk ceuli tiasa pisan teguh teu eas ...
    Maca deui
  • Topeng Beungeut Medcial Topeng Pakai Nonwoven Topeng Beungeut Medcial 3 ply Earloop

    Nonwoven Disposable masker pameunteu médis 3ply earloop disarankeun salaku salah sahiji Alat Pelindung Pribadi.Éta dijieun tina non-anyaman, spot-las, kalawan desain earloop, kalawan kawat irung fléksibel, latex sarta fiberglass bébas..Gaya: 3-lapisan, earloop Packing: @50pcs/kotak, 20...
    Maca deui
  • Médis Gauze Pasar Ukuran, wengkuan, Tumuwuh, Analisis kalapa

    1. Non-Sterile atawa packing steril 2. Benang: 40 urang, 32 urang, 21 urang 3. Nganggo atawa tanpa benang X-ray, narilep atanapi unfolded ujung 4. bolong: 20x12, 19x15, 24x20 , 26x18, 20x20, 28x20 customized Ukuran: 5cmx5cm (2"x2"),7.5cmx7.5cm(3"x3"),10cmx10cm(4"x4"),10cmx20cm(4"x8"),atawa custo...
    Maca deui
  • Medcial perban Mesin Roll gauze perban pikeun tatu Kamanusaan sarta Studi

    Katerangan 1. Lemes, breathable tur nyaman.2. Nyadiakeun komprési lampu, pamakéan merenah, ulah motong siklus.3. kohési stabil sarta dipercaya.4. relief tegangan konstan.5. Alus kakuatan tensile Indikasi 1. Ngadukung bandages pikeun galur jeung sprains.2. Ngalereskeun b...
    Maca deui
  • Kapas Swabs médis

    SHAOHU@ cotton swab nyadiakeun rupa-rupa pilihan bahan, iteuk kai, iteuk awi, iteuk kertas, iteuk plastik jeung saterusna.The iteuk kai dijieunna tina kai alam murni jeung bahan ti alam.Éta aman dianggo sareng tiasa biodegradable tanpa nyababkeun polusi kana ...
    Maca deui