Warta

  • Anu paling éndah Salila

    Gelut ngalawan radang paru-paru virus makuta anyar, manajer umum Li Jiaxiang nyababkeun sadaya staf Huai'an Zhongxing Farmasi Technology Co., Ltd. pikeun aktip ngaréspon seruan panitia partai pamaréntah sareng pamaréntah. Salaku hiji-hijina pabrik masker médis di kota urang, ...
    Maca deui
  • Masih nganggo swab kapas kanggo ngubaran tatu? Huai'an ZTE Farmasi "Ngungkabkeun Standar pikeun Swabs Katun Médis steril pikeun Anjeun"

    Salaku bahan rumah tangga anu penting, swab katun merenah pisan dianggo, naha éta mangrupikeun alat seni pikeun nyaluyukeun detil nalika makeup, atanapi alat bantu pikeun disinféksi sareng ngusap salep nalika diubaran tatu. Utamana nalika nyanghareupan tatu atanapi masalah kulit éksim, pikeun nyingkahan séon ...
    Maca deui
  • Topéng, ngartos éta ngaliwatan standar

    Ayeuna, perang nasional ngalawan radang paru-paru anu disababkeun ku coronavirus novél parantos dimimitian. Salaku "garis pertahanan kahiji" pikeun panangtayungan kabersihan diri, penting pisan pikeun nganggo masker anu cocog sareng standar pencegahan epidemi. Ti N95 sareng KN95 dugi ka topeng bedah médis, biasa ...
    Maca deui