Topeng raray Médis Disposable

medical face mask

Artikel ieu ngandung rujukan ka produk ti hiji atawa leuwih tina advertisers urang. Urang bisa nampa santunan mun anjeun klik dina tumbu ka produk ieu. Sarat dilarapkeun ka nawaran didaptarkeun dina kaca ieu.Pikeun kawijakan iklan urang, mangga buka kaca ieu.
Dinten saatos British Airways janten maskapai penerbangan utama munggaran di dunya anu ngangkat sarat topéng, maskapai éta nyababkeun kabingungan di antawis panumpang saatos katingalina mundur aturan masker santai na.
Dina minggu anu sami yén Virgin Atlantic sareng Heathrow ngiringan ngalonggaran kabijakan topéng sorangan, éta henteu katingalina lancar pikeun pamawa bandéra Inggris pikeun nyorong parobihan kawijakan dina waktos 16 Maret.
Jordan Waller, redaktur eksekutif TPG UK, ngapungkeun British Airways ti London Heathrow (LHR) ka Dublin (DUB) dina 17 Maret sareng mendakan peraturan topéng rada ngabingungkeun.
Saatos naek pesawat, pramugari nginpokeun ka anjeunna yén anjeunna kedah ngagem topéng sareng langsung nawiskeun anjeunna.
Patali: Irlandia ngirangan seueur aturan COVID-19 na: Urang Amerika ngabagéakeun dina waktosna pikeun Poé St.
Salian ti naek kapal, hiji-hijina masker anu disebatkeun nyaéta nalika penerbangan nuju badarat, diumumkeun yén sadaya panumpang diwajibkeun ngagem topéng nalika turun. yén British Airways parantos nyarios yén aranjeunna ngan ukur kedah ngagem deui nalika lebet ka bandara dimana masker anu diwajibkeun sacara nasional diperyogikeun.Pasang topéng.
Nambihan kabingungan, Heathrow masih nunjukkeun petunjuk dina papan béwara yén masker kedah dianggo, sanaos Heathrow nyarios yén éta bakal ngaleupaskeun masker ku 16 Maret. Staf bandara ngajelaskeun ka TPG yén tanda-tanda éta henteu leres sareng yén para wisatawan bébas angkat. masker di bandara.Bandara - aranjeunna ngan teu diropéa tanda maranéhanana.Sanajan geus sababaraha poé saprak aranjeunna ngumumkeun awal minggu ieu yén maranéhna bakal leupaskeun sarat masker.
Numutkeun kana diskusi industri dina forum online FlyerTalk, awak kabin British Airways yakin yén maskapai éta parantos ngagulung deui kabijakan de-masking anu nyebar.
Pamaké FlyerTalk EJetter nyerat: "Panumpang sareng awak masih peryogi masker (sahenteuna dina CityFlyer, kuring henteu ningali benang utama ... Perusahaan naliti sababaraha masalah patuh, janten sadayana [British Airways] sareng BA CityFlyer peryogi masker ayeuna. ) kapal terbang."
"Kami dicaritakeun aya masalah anu aranjeunna henteu tiasa diungkabkeun, janten dugi ka béwara langkung seueur masker wajib dina sadaya penerbangan," koméntar salah sahiji anggota awak anu katingali. kampanye média sosial aktip ngeunaan nyoplokkeun masker ti kiwari."
Numutkeun hiji sumber British Airways anu ngahontal kaluar ka TPG dina média sosial sanggeus laporan awal urang, maskapai nu "komunikasi internal nu sagala ruteu masih merlukeun masker on dewan. Malah penerbangan domestik, "nambahkeun yén nembongan saméméhna Ieu bisa jadi prématur ngumumkeun hiji. sarat topeng wajib.
Dina waktos nyerat, halaman wéb resmi British Airways masih nyarioskeun yén masker wajib, robih ti sababaraha dinten kapengker. Panumpang kedah ngagemna "satiap waktos", saur halaman wéb, bahkan negeskeun yén "topeng tiasa dianggo pikeun opat. jam, jadi punten bawa perlengkapan perjalanan anu cekap."
Ieu mangrupikeun minggu anu ageung pikeun industri pariwisata Inggris sabab terus normal deui saatos dampak pangperangan tina pandémik COVID-19, sareng seueur maskapai sareng bandara ayeuna milarian ngabagéakeun wisatawan hawa tanpa masker kelas ketat salaku standar.
BA COO Jason Mahoney minggu ieu nyebatkeun éta salaku "léngkah ka hareup anu positip pisan", kalayan BA nyatakeun yén panutup pameunteu ngan ukur diwajibkeun dina kapal upami diperyogikeun di tujuan anu aranjeunna angkat, kalebet AS, dimana Maskapai Maskapai masih wajib wajib. pikeun perjalanan dugi ka sahenteuna April.
Anu pasti, kaputusan anyar nempatkeun tanggung jawab kasalametan COVID-19 pikeun panumpang anu tiasa ngadamel "pilihan pribadi sareng "[ngahargaan] karesep masing-masing."
Kuciwa, kuring parantos ngapung sababaraha kali salami pandémik sareng bagja sareng sarat topéng. Terus terang, éta bakal nyegah kuring ngalayang. Teu aya anu hoyong nyekel coronavirus di luar negeri sareng ngarusak liburanna, atanapi ngadoakeun yén asuransi anjeun bakal jalan sakumaha anu anjeun pikirkeun. éta bakal nalika anjeun peryogi bantosan médis
Alami, warta nu Drew réaksi dicampur dina média sosial, kalawan loba wisatawan sering ngabagéakeun warta salaku move pinter.Lain tetep cautious, malah kritis maskapai, nanyakeun ngeunaan refunds sabab néangan alternatif pikeun bookings aya.
Warta anu saé, kuring dina Jet2 dina sabtu minggu sareng aturan topéng (kudu dianggo nalika turun di bandara Spanyol) diangkat dina penerbangan ka sareng ti Spanyol. Bandara Newcastle ogé henteu meryogikeun masker, anu langkung saé.
Sajauh ieu, British Airways teu acan gaduh kecap resmi ngeunaan dugi ka ngarencanakeun ngahapus kawijakan masker énggal.
Tawaran Wilujeng sumping: Peuting Gratis Promosi Gancang - Kéngingkeun 130,000 Poin Ganjaran sareng Panghargaan Peuting Gratis saatos ngaluarkeun $ 2,000 dina pameseran anu layak dina kartu anyar anjeun dina 3 bulan mimiti kaanggotaan kartu. Syarat berlaku.
Ngarasakeun nepi ka 4 peuting bébas pikeun ngamimitian ticking getaways kaluar daptar ember Anjeun.130.000 Poin Bonus bisa meunangkeun Anjeun nepi ka 3 peuting bébas di leuwih 4.400 hotél di sakuliah dunya! Tambih Deui, make Anjeun Free Night Award di leuwih 6.600 hotél di sakuliah dunya jeung meunangkeun tambahan bébas peuting. !Gratis Night Awards bisa dipaké iraha wae peuting dina saminggu tanpa tanggal blackout, kaasup nu nembe dibuka Hilton Cancun, hiji Resort sadaya-inklusif.
Redaksi Bantahan: Pamadegan anu dikedalkeun di dieu mangrupikeun panulis nyalira sareng sanés bank mana waé, penerbit kartu kiridit, maskapai atanapi ranté hotél, sareng teu acan diulas, disatujuan atanapi dirojong ku salah sahiji éntitas ieu.
Bantahan: réspon di handap ieu teu disadiakeun atawa commissioned ku Bank Advertisers.Respons teu acan reviewed, disatujuan atawa lamun heunteu endorsed ku Bank Advertisers.Éta henteu tanggung jawab pangiklan bank pikeun mastikeun yén sakabéh tulisan jeung / atawa patarosan diwaler.
Seueur nawaran kartu kiridit anu muncul dina situs éta ti perusahaan kartu kiridit dimana ThePointsGuy.com dikompensasi.Kompensasi sapertos kitu tiasa mangaruhan kumaha sareng dimana produk muncul dina halaman wéb ieu (kalebet, contona, urutan dimana aranjeunna muncul). Situs wéb ieu henteu kalebet sadaya perusahaan kartu kiridit atanapi sadaya tawaran kartu kiridit anu sayogi. Mangga marios halaman Kabijakan Periklanan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep.
Catetan Editor: Pamadegan anu dikedalkeun di dieu mangrupikeun panulis nyalira, sanés bank mana waé, penerbit kartu kiridit, maskapai, atanapi ranté hotél, sareng teu acan diulas, disatujuan, atanapi disayogikeun ku salah sahiji éntitas ieu.
Nawaran kartu kiridit anu muncul dina website anu ti pausahaan kartu kiridit nu ThePointsGuy.com narima santunan ti.Santunan sapertos bisa mangaruhan kumaha jeung dimana produk muncul dina ramatloka ieu (kaasup, contona, urutan nu maranéhna muncul). Situs wéb henteu kalebet sadaya perusahaan kartu kiridit atanapi sadaya tawaran kartu kiridit anu sayogi. Mangga marios halaman Kabijakan Periklanan kami kanggo inpormasi anu langkung lengkep.
Catetan Editor: Pamadegan anu dikedalkeun di dieu mangrupikeun panulis nyalira, sanés bank mana waé, penerbit kartu kiridit, maskapai, atanapi ranté hotél, sareng teu acan diulas, disatujuan, atanapi disayogikeun ku salah sahiji éntitas ieu.


waktos pos: Mar-19-2022