Topeng raray médis Disposable

medcial face masks --9

Topeng disposable didamel tina sadaya palastik irung sareng klip irung anu ramah lingkungan, anu tiasa disaluyukeun paling nyaman.
nurutkeun jenis rupa béda.Batin nutupan las titik ultrasonik dipilih, sareng sabuk ceuli tiasa teguh sareng henteu gampang murag
desain topeng leuwih ergonomic
 
Masker disposable nutupan rupa-rupa tempat sareng daérah, sapertos sakola, pamrosésan tuangeun, perusahaan manufaktur éléktronik,
Ieu mangrupikeun tempat anu padet, sareng virusna gampang katépa, janten nalika anjeun ngagem topéng anu tiasa dianggo, anjeun tiasa ngajagi
diri jeung batur, nu greatly ngurangan sumebarna virus jeung panyakit.
 
perméabilitas hawa pohara alus;Mampuh nyaring gas beracun;Bisa ngajaga haneut;Tahan cai;Fleksibel;Teu kacau;Ngarasa pohara alus sarta rada lemes;Dibandingkeun sareng masker sanés, téksturna langkung hampang;Éta pisan elastis sareng tiasa dibalikeun deui
sanggeus manjang;Hargana kawilang murah


waktos pos: Mar-12-2022