Disposable Médis Kapas Kasa

H55f4f0190ab74017832fb926c2122486j

 

Sapuan kasa dilipat sadayana ku mesin.Benang katun 100% murni mastikeun produk lemes sareng adherent.Nyerep punjul ngajadikeun bantalan sampurna pikeun nyerep getih naon waé éksudat.Luyu jeung customer'requirements, urang bisa ngahasilkeun rupa béda tina hampang, kayaning narilep na unfolded, kalawan x-ray sarta non x-ray.The hampang adherent sampurna pikeun operasi.

Rincian produk

1.dijieun tina 100% katun organik

absorbency 2.high jeung touch lemes

3.kualitas alus sarta harga kalapa

5. ujung narilep atawa unfolded, kalawan atawa tanpa x-ray,

6. Ukuran barang: 5x5cm, 7.5x7.5cm, 10x10cm.

7.strictly conformed kana BP, baku USP

8. ngagaduhan sertifikasi CE

9.factory kalawan garis ngahasilkeun lengkep jeung equipments anvanced

10.OEM: ngahasilkeun sarta pak sakumaha pamundut konsumén '

11.aplikasi: rumah sakit, klinik, bantuan munggaran, pakéan tatu séjén atawa perawatan

Rincian bungkusan

40S 30 * 20 bolong, ujung narilep, 100pcs / pakét

40S 24 * 20 bolong, ujung narilep, 100pcs / pakét

40S 19 * 15 bolong, narilep ujung, 100pcs / pakét

40S 24 * 20 bolong, ujung non-narilep, 100pcs / pakét

40S 19 * 15 bolong, ujung non-narilep, 100pcs / pakét

40S 18 * 11 bolong, ujung non-narilep, 100pcs / pakét

Barang bedah dikomprés gauze swab steril tanpa X-ray
Bahan 100% katun, absorbency tinggi na softness
Gaya x-ray bisa didéteksi atawa tanpa, ujung narilep / ujung unfolded
Jenis kasa 13,17,20,24 benang atawa benang husus sejenna
Ukuran jeung plies 2 "x2", 3 "x3", 4 "x4", 4 "x8" atawa ngaropéa;
5 x 5 cm, 7,5 x 7,5 cm, 10 x 10 cm, 10 x 20 cm
4,6,8.12,16,24,32 ply jsb plies béda
Bungkusan 1pc, 2pcs, 3pcs, 5pcs, 10pcs,20pcs,100pcs, 200pcs jsb.
Cara steril ETO / Gamma steril atanapi tanpa
Standar téknik Conforms kana standar BP93 \ USP
Kapasitas produksi 8500000packs per bulan pangiriman pikeun loading port

waktos pos: Mar-14-2022