Masih nganggo swab kapas kanggo ngubaran tatu? Huai'an ZTE Farmasi "Ngungkabkeun Standar pikeun Swabs Katun Médis steril pikeun Anjeun"

Salaku bahan rumah tangga anu penting, swab katun merenah pisan dianggo, naha éta mangrupikeun alat seni pikeun nyaluyukeun detil nalika makeup, atanapi alat bantu pikeun disinféksi sareng ngusap salep nalika diubaran tatu. Utamana nalika nyanghareupan tatu atanapi masalah kulit éksim, pikeun nyingkahan inféksi sékundér, kapas tina kapas biasana dianggo ngusap ubar. Nyatana, henteu sadayana kapas tina kotok cocog pikeun ngubaran tatu. Upami swab kapas henteu dipilih leres, henteu ngan ukur inféksi sékundér henteu tiasa dicegah, tapi ogé tiasa nyababkeun tatu janten parah

Panyekel domestik peralatan médis profesional sareng produk desinféksi nyarios yén henteu sadayana kapas tina katun tiasa dianggo pikeun tujuan médis. Sapuan katun médis kedah ditandaan salaku "steril" sareng "disterilisasi" sateuacan tiasa dianggo pikeun disinféksi tatu. Sanaos kapas tina alit, bahan sareng téknologi pengolahanana ogé saé atanapi goréng. Éta pisan kusabab pamahaman ilmiah ieu yén swab kapas Huai'an ZTE Médis tiasa janten mérek terkenal swab katun steril.

Perawatan sterilisasi propésional: sterilitas ngajamin langkung seueur lokakarya Huai'an ZTE Farmasi sareng pabrik sadayana didamel saluyu sareng standar médis GMP alat médis pikeun mastikeun yén unggal produk anu diproduksi cocog sareng standar médis. Huai'an ZTE swab katun médis henteu terkecuali. Huai'an ZTE swab katun médis diubaran ku téknologi sterilisasi étilé oksida anu seueur dianggo dina alat médis pikeun mastikeun yén éta dijaga aséptik sateuacan dianggo. Éta dilaksanakeun saluyu sareng sarat téknis anu didirikeun ku pendaptaran swab katun médis. Pikeun nyingkahan inféksi tatu sékundér.

Seueur kapas tina kapas ayeuna di pasar henteu ditandaan salaku "steril", janten jinis kapas ieu henteu cocog pikeun pangubaran tatu, sareng panggunaan rumah tangga kedah dipilih kalayan ati-ati.

Katun nyerep standar médis: lemes, nyaman sareng langkung hidrofilik

Mertimbangkeun yén swab katun tiasa dianggo pikeun ngubaran tatu dina kahirupan kulawarga, swab katun desinféksi Huai'an ZTE Farmasi sacara ketat meryogikeun dirina saluyu sareng standar médis ti mimiti, henteu ngan ukur ngagunakeun téknologi sterilisasi étilé oksida dina prosés produksi, tapi ogé dina pilihan matéri. Pilih katun nyerep médis salaku bahan utama pikeun ningkatkeun kanyamanan panggunaan. Katun nyerep médis disebut ogé "katun pangobatan". Saatos prosés degreasing, permukaan bébas tina gajih sareng ngagaduhan hidrofilisitas anu langkung saé. Éta langkung merenah nalika ngusap ubar cair atanapi disinfecting luka. Salaku tambahan, kapas katun nyerep médis lemes sareng langsing, henteu ngan ukur warna bodas, tapi ogé langkung lemes. Sirah katun elastis tiasa langkung miara kulit anu lemes.

Sapuan katun seueur dianggo, sareng seueur jalma condong mopohokeun kasalametanna. Huai'an ZTE Farmasi ngingetkeun ka sadayana: Upami swab katun rumah tangga dianggo pikeun pangubaran tatu, anjeun kedah milih swab katun steril, sareng anjeun kedah merhatoskeun panyegel dina panyimpenan sadidinten pikeun ngahindaran kontaminasi tina kapas.

Huaian Zhongxing Farmasi Téhnologi Co., Ltd. komitmen pikeun ngawangun platform suplai propésional dina bidang médis sareng kaséhatan kalayan produk otentik sareng harga anu murah, sareng dihormat pisan pikeun masihan kakuatan urang pikeun kaséhatan umat manusa. Dina dasar diaku ku konsumén Dina mangsa hareup, urang ogé bakal nanggungjawabkeun ngarah industri kana pamekaran anu langkung luhur, sareng babarengan ngawangun ranté produksi industri anu lengkep sareng ngarah pikeun nyumbang kana réalisasi awal perawatan médis inklusif.


Waktos Post: Jan-19-2021