Anu paling éndah Salila

Gelut ngalawan radang paru-paru virus makuta anyar, manajer umum Li Jiaxiang nyababkeun sadaya staf Huai'an Zhongxing Farmasi Technology Co., Ltd. pikeun aktip ngaréspon seruan panitia partai pamaréntah sareng pamaréntah. Salaku hiji-hijina pabrik masker médis di kota kami, perusahaan ditunjuk ku kantor pusat pencegahan wabah kota salaku asuransi topéng médis sekali pakai Unit pasokan neraskeun produksi tanggal 26 Januari (dinten kadua bulan kahiji). Anu kahiji nyaéta aktip hubungan sareng departemén anu aya hubunganana, nyungkeun saluran héjo pikeun idin sareng pamariksaan, ngundang departemén pengawas pikeun ngarobih pasca-inspeksi kana pra-pitunjuk, nyayogikeun pitunjuk sareng pamariksaan ka perusahaan dina ngabakukeun produksi sareng mastikeun kualitas produk, sareng ngalakukeun anu saé padamelan di pagawé produksi protéktif sareng aman pikeun mastikeun yén perusahaan ngajalankeun kapasitas pinuh, ngirimkeun sakitar 30,000 topeng unggal dinten ka kantor pusat kota pikeun penjadwalkeun sareng distribusi anu dihijikeun. Anu kadua nyaéta komunikasi sareng koordinasi sareng sababaraha pihak sareng narékahan pikeun ningkatkeun kapasitas produksi perusahaan. Sababaraha kali angkat ka Jinhu, Sihong, Ningbo, Suzhou sareng tempat-tempat sanésna pikeun koordinasi ngagaleuh alat produksi topéng sareng bahan baku anu henteu dianyam. Dina jangka waktu anu singget, 5 mesin las spot sareng 30 ton lawon non-anyaman kualitas luhur anu dibeli di tempat, nyababkeun perusahaan ngagandekeun kapasitas produksi na. Katilu, Mr. Li sacara pribadi turun damel sareng ngadorong pamajikanana ogé ngoperasikeun mesin las di bengkel. Pasangan éta nyababkeun sadaya pagawé damel langkung ti 10 jam sadinten, sacara efektif ngatur garis produksi masker sareng topi médis pikeun ngajalankeun kapasitas pinuh, sareng ngirangan kaluaran harian topéng ka 20.000 potongan awal diangkat janten ampir 100.000 lembar. Salami épidemik, perusahaan ngajamin langkung ti 5 juta topéng sareng langkung ti 100.000 topi médis ka Kantor Pusat Pencegahan dan Kontrol Epidemik Kota sareng unit distribusi anu ditunjuk pikeun nyayogikeun pencegahan sareng pengendalian wabah di Huai'an. Ngadamel kontribusi anu saé pikeun bahan pencegahan wabah anu kualitas luhur sareng harga anu dipikaresep. Kinerja luar biasa perusahaan salami jaman anti-wabah pisan dipastikeun ku pamimpin anu relevan sareng departemén panitia partéy kotamadya sareng pamaréntah. Salami periode ilubiung dina Dua Sesi Nasional, Cai Lixin, sékrétaris panitia partai kotamadya, ogé ngenalkeun perbuatan canggih perusahaan nalika wawancara sareng média. CCTV, Jiangsu Satelit TV, Huai'an TV, Xinhua Daily, Huai'an Daily, Huaihai Evening News, People's Daily, Zhihu.com, Huai'an.com, Huai'an News.com sareng seueur media domestik anu sanés parantos ngalaporkeun Manajer Umum Li Jiaxiang sareng jaminan shift perusahaan nalika ngalawan panyakit épidemi Maju produksi topeng sareng pasokan murah kanggo unit sareng warga anu aya hubunganana. Ayeuna, perusahaan parantos ditunjuk ku pamaréntah kota salaku unit cagar darurat kota pikeun bahan pencegahan wabah, sareng kénging gelar "Huai'an Science and Technology Star Enterprise" dina Kegiatan Pamilihan Perusahaan Inovatif 2020 "Xin Zhili" . Dina Kegiatan Aplikasi Perusahaan Démonstrasi Kredit Distrik Huai'an taun 2020, Dilélér gelar salaku "Perusahaan Pameran Integritas Kabupatén Huaian" anu munggaran.


Waktos Post: Jan-21-2021