Topeng Beungeut 3 lapis Topeng Beungeut Médis Disposable

Desain filtration tilu-lapisan

Paké lawon non-anyaman, ngalembereh lawon bolwn, jsb lapisan non-anyaman ramah-kulit

Klién Cinta

Ha6eedea11ba641f78631a573b40f0358T

Facemask 3 Ply Earloop Masque Dokter Disposable Médis Topeng Raray

Kami gaduh saham ayeuna, unggal pesenan tiasa dikirim dina 7 dinten.
• Standar Ngayakeun Pamaréntah,Taros kami pikeun langkung seueur sertipikat sareng gambar nyata produk
• Ngeunaan 7 Days waktos Pangiriman, Dina stock Médis / Topeng raray Bedah
• Pabrik Produksi Masker Kakuatan
• Produk utama: masker médis disposable, masker bedah médis, 84 disinféktan, alkohol / alkohol semprot

Kami mangrupikeun pabrik industri alat médis, kami profésional ngahasilkeun dukungan masker bedah ka rumah sakit sareng ngayakeun pamaréntahan di Cina.

Urang tiasa ngarojong dina stock siap kapal, disposable masker bedah médis, pangaruh filtration baktéri tiasa> 95%.

3 PLY MEDIS TOPéng beungeut
1. produsén langsung pikeun leuwih ti 20 taun, Disposable non anyaman topeng raray, kalawan warna béda.
2. Bahan: Blue pp lawon non-anyaman + filtration tinggi ngalembereh-ditiup non-anyaman + bodas PP non-anyaman lawon
3. BFE> 95% minuhan EN14683 tipe Ⅰ baku
4. Kamampuh: 300.000pcs / dinten, hiji pangiriman wadahna 40ft ngan 1 minggu.
5. Latex bébas, napas gampang, eco-friendly
 
Aplikasi:
Topeng pameunteu médis Tipe Ⅰ ngan ukur dianggo pikeun pasien sareng jalma sanés pikeun ngirangan résiko panyebaran inféksi khususna dina kaayaan wabah atanapi pandémik.Topeng Tipe Ⅰ henteu dimaksudkeun pikeun dianggo ku profésional kasehatan di kamar operasi atanapi setélan médis sanés anu gaduh syarat anu sami.
 


waktos pos: Mar-14-2022