Katun henteu gajih

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran inti

Bal katun nyerep gaduh nyerep cai sareng fungsi sanésna; aranjeunna disayogikeun dina bentuk anu henteu steril pikeun panggunaan sakali.

Produk ieu cocog pikeun unit médis sareng kaséhatan sareng perawatan di bumi, nalika meresihan sareng ngaleungitkeun kulit sareng tatu, éta dianggo pikeun nerapkeun ubar.

Non-fat cotton

Bal katun nyerep

Non-fat cotton2

50g rangkep bal katun nyerep

Kauntungan produk

Bola katun nyerep gaduh ciri sapertos kieu:

1. Bola kapas anu nyerep didamel tina katun nyerep médis anu saluyu sareng standar YY / T 0330, anu ngagaduhan nyerep cai anu kuat.

2. Katun lemes sareng henteu bau anu khas sareng teu stimulasi

3. Produkna steril

Aplikasi produk

Bal katun nyerep biasana dianggo pikeun ngajagaan jalma-jalma di lingkungan anu hawa najis ku partikel anu teu berminyak sapertos lebu, haseup, kabut sareng mikroorganisme. Metodeu utama panggunaan nyaéta:

Bal katun médis utamina dianggo dina unit médis sareng kasihatan sareng perawatan bumi kanggo nyeepkeun sirop nalika meresihan sareng ngabedah kulit sareng tatu.

Metodeu utama panggunaan nyaéta:

Buka bungkus sareng cokot bola katun;

Lebetkeun bola kapas dina disinféktan atanapi agen pembersih anu dicelupkeun kana anti racun atanapi agen pembersih;

Usap bal katun anu dicelupkeun dina devenom atanapi detérjen dina daérah anu kedah diinféksi atanapi diberesihan.

Parameter produk

Ngaran Produk Bal katun nyerep
Modél umum 0,5g / sisikian * 50g
Ngaran Produk Shaohu
Bahan katun nyerep médis
Nomer sertipikat pendaptaran produk Su Xie Zhuzhun 20172640681
Jumlah résidu étiléida oksida 10μg / g
Spésifikasi bungkusan umum Bungkus kantong pe, 50g / kantong
Fungsi nyerep ubar cair, ngadukung ngolesan
Tempat Asalna Jiangsu, Cina
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Téhnologi Co., Ltd.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk