Produk

  • Disposable  Medical   Fack Mask

    Topeng Fack Médis Disposable

    Nawiskeun tingkat panyalindungan unggul.Résistansi engapan rendah.Résistansi cai permukaan unik sareng lapisan lemes.Non-irritating, serat kaca bébas jeung lateks bébas.Potongan irung adjustable pikeun gampang make.Sterile ku EO sarta pikeun pamakéan tunggal wungkul, earloop elastis.Protective baktéri, lebu, sari, particulate kimia airborne, haseup jeung halimun.Ékonomi, parsial, fashion jeung pelindung .Ieu dipaké ku staf médis klinis salila operasi invasif, panyalindungan poean nyertakeun sungut, irung jeung rahang pamaké, sarta nyadiakeun panghalang fisik pikeun nyegah penetrasi langsung mikroorganisme pathogenic, cairan awak jeung partikel. .Have rasa alus visi jeung tactility, pernah nambahkeun naon aditif kimiawi atawa pemutihan aget di them.Convenient jeung nyaman, mainy dipaké pikeun pelindung baktéri.
  • Gauze Pads gauze swabs medcial steriole 8 ply 16ply gauze product disposable

    Bantalan kasa kasa kasa steril medis 8 lapis 16 lapis produk kasa sekali pakai

    1.Pure 100% benang katun mastikeun produk lemes jeung adherent.
    2.Raw bahan dasar katun di Cina sentral
    3.Bleached methood teknis ti Jerman Mesin
    4. More pangalaman saprak 2002
    5.Over 500 staffs dina total
    6.China Ékspor Top 10 dina industri gauze médis
  • Gauze cotton pads sterile

    Bantalan katun kasa steril

    Benang katun 100% murni mastikeun produk lemes sareng adherent.Superiorbency ngajadikeun hampang sampurna pikeun nyerep getih naon waé exudate.Saluyu sareng sarat para nasabah, urang tiasa ngahasilkeun sababaraha jinis hampang, sapertos lipatan sareng bentang, kalayan sinar x sareng non x-ray .The aods adherent sampurna pikeun operasi.Bisa ngaropéa nurutkeun sampel konsumén ', teken, requrement customer, sarta spésifikasi nanaon.
  • Gauze Cotton medical surgical gauze roll white medical gauze roll

    Kasa Katun médis bedah gauze roll bodas médis gauze roll

    MEDIS GAUZE perban
    Ukuran: 2', 3'4' 6'
    Wewengkon Aplikasi: Bahan Médis & Asesoris: Bedah, Pangrojong Maneuh, Koréksi Anggota Badan jsb
    waktos kadaluwarsa: 3 taun
    OEM OEDER katampa
    Harga: Urang janji harga urang nu panghandapna dina Filed sarua dibandingkeun mwith suppliers séjén
  • FFP2 Mask  5 ply

    Topeng FFP2 5 lapis

    Komponén Topeng awak, pita ceuli elastis, adjustable irung clip.5-ply struktur ensures panyalindungan compreshive .Flitration efisiensi 95% (FFP2 Level) Net weightL5-6g/piece.
    Lapisan kahiji: 50g/m2 Spunbond Polipropilén(pp) Nonwoven
    Lapisan 2: 25g/m2 Lebur nonwoven(fliter)
    Lapisan 3: 25g/m2 Meltbown nonwoven(filter)
    Lapisan ka-4: 40g.m2 katun hawa panas(ES) pikeun lemes & nyerep lembab
    Lapisan 5: 25g/m2 Spunbond Polipropilén(pp) Nonwoven
  • Disposable Medical Sterile 3 ply face masks

    Masker pameunteu 3 lapis Médis Steril

    Topeng Beungeut Médis Umum sareng Katerangan Tipe Panutup Ceuli
    Konstruksi 3 lapisan sareng PP nonwoven sareng saringan fabric.It dimaksudkeun pikeun dipaké ku professional kaséhatan salila bedah jeung mangsa asuhan ti nyekel bacterila héd dina ogé titik-titik cair jeung areososls ti sungut jeung irung nu wearer urang.
    Topeng Beungeut Médis Umum sareng Kauntungan Tipe Panutup Ceuli
    Kelas bedah
    BFE (efisiensi filtration baktéri) ≥95%
  • Disposable  Medical Gauze Copmress  Cotton Gauze Spuare Pad 100% Absorbent

    Disposable Kasa Médis Copmress Kapas Kasa Spuare Pad 100% Nyerep

    SHAOHU@Gauze Swaba dijieunna tina 100% kasa katun bleached.With softness sarta absorbency, aranjeunna widly uesd kana tatu minor vlean na covert, pikeun nyerep sékrési jeung ngubaran sekundér penyembuhan wounds.Here spésifikasi biasa:
    1.100% katun, High absorbent & softness
    2. Benang katun: 21 urang 32 urang, 40 urang
    3. bolong: 10,14,17,20,25,29 benang
    4. Sterilisasi: sinar gamma, EO, Sream
    5. Panjangna: 10m, 10yds, 5m, 5yds, 4m, 4yds
    6. Ukuran biasa: 5cm * 5cm (2''x2''), 7.5cm * 7.5cm (3''x3'), 10cmx10cm (4''x4'') atanapi ngaropéa
    7. Lapis: 4ply, 8ply, 12ply, 16ply
    8.Type: Kalawan atawa tanpa edges melu
    9.X-ray: Kalawan atawa Tanpa bule x-ray bisa didéteksi
    10.Steriel Paket: Lungsi dina kertas tareile + kertas pouch, kertas + flim pouch ogé molotok
    11.Packing Qty: 1pc, 2pcs, 3pcs, 5pcs, 10pcs per kantong steril
    12. Sampel: Gratis
    Aranjeunna ilaharna dibeuli ku konsumén dina jumlah badag ka rumah sakit, klinik, apoték jeung saterusna. Kualitas nyaéta budaya urang!Sadaya barang kami sumping sareng sertifikasi CE, ISO13485.
  • Cotton Bud

    Pucuk kapas

    Kompaksi sirah kapas nganggo sadayana dina-hiji molding machine.The sirah katun henteu gampang disperse, The flocs moal fall.The tip boga fungsi nyerep cai eta disadiakeun mnt formulir non-steril ont-time use.This Produk cocog pikeun unit médis sareng kaséhatan sareng perawatan bumi, nalika ngabersihkeun sareng ngabasmi kulit sareng tatu, éta dianggo pikeun nerapkeun medicine.Cotton swabs datangna dina bahan anu béda sareng ukuran pakét, sareng tiasa dianggo sacara luas.
  • Disposable Sterile Fliter Mask Self-suction filter mask

    Disposable Steril Fliter Topeng Self-nyeuseup filter topeng

    SHAOHU@ Topeng panyaring nyeuseup diri masker fliter steril disposable
    1.Mterial: lawon non-anyaman
    2. Warna: Bodas
    3.With ceuli-loop
    4. Filter sari, lebu jeung baktéri
    5.No rangsangan pikeun kulit manusa
    beurat 6.Light sarta breathable punjul
  • Medical Face Mask

    Topeng raray médis

    .3-Lapisan filtration, hawa seger BEF95%
    .PP + Meltblown Novwoven
    .28g + 28g + 28g atanapi naon waé anu anjeun peryogikeun
    1st ply: 28g/m2 dipintal-beungkeut PP
    Lapisan 2: 28g/m2 PP lebur (fliter)
    3rd lapis: 28g/m2 dipintal-beungkeut PP
    .Pas raray anjeun klip irung adjustable
    .Sealing band ngolah bolu elastis sareng ngabentuk
    .Jieun ceuli nyaman elastis tinggi ceuli-gelung datar
    .Desain Wterproof langkung aman sareng langkung efektif.
    .
  • Medical Surgical Fack Mask

    Topeng Fack Bedah Médis

    Tilu lapisan panyalindungan .Strip plastik tina sasak ot irung . Tali ceuli datar elastis tinggi .Ramah kulit n lawon on-anyaman . Welding untrasonic fisik . Pamakéan Médis , Rumah Sakit , Protection poean . PlANAR EARLOOP / 17.5 * 9.5CM .PP + Melibown Non - Anyaman.25,28Gsm atanapi ngaropéa.
  • Disposable Medical Masks  Surgical Medical Face Masks

    Masker Médis Disposable Masker Médis Bedah

    SHAOHU@ Topeng Bedah Médis :
    1.Material: lawon non-anyaman
    2,20 + 20 + 20gsm atanapi 25 + 25 + 25gsm
    3.With ceuli-loop, 3 ply
    4. Adjustable 10.5cm irung sapotong plastik kawat irung / alimini9um kawat irung
    5. Filter sari, lebu jeung baktéri
    6. High filtration effeciency ngaleuwihan 95% 98%
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2