Produk

  • Medical nursing pad

    Pad asuhan médis

    Pad asuhan médis ngagaduhan anti kabocoran sareng fungsi sanésna; aranjeunna disayogikeun dina bentuk anu steril pikeun panggunaan sakali. Produk cocog pikeun struktur médis sareng tempat bumi pikeun perawatan kasihatan Pad asuhan médis ngagaduhan ciri sapertos kieu: 1. Didamel tina polipropilén non-toksik komposit non-anyaman lawon; 2. Étiléna oksida sterilisasi, beresih sareng higienis. Pad asuhan médis utamina dianggo dina struktur médis sareng bumi. Metodeu utama panggunaan nyaéta: 1. Candak perawat médis ...
  • Medical surgical mask

    Topéng bedah médis

    Topeng bedah médis gaduh résistansi aliran udara alit, panghalang getih sintétik, tapis bahan partikel sareng baktéri, tahan seuneu sareng ciri sanésna; disayogikeun dina bentuk anu steril. résistansi aliran udara kirang ti 49 Pa, épisiensi filtrasi baktéri langkung ageung tibatan 95. Produk cocog pikeun panangtayungan dasar tanaga médis atanapi tanaga anu aya hubunganana, ogé panyalindungan ngalawan panyebaran patogén, mikro-organisme, getih, cairan awak sareng spatter nalika op invasi ...
  • Medical protective mask

    Topéng pelindung médis

    Topeng médis disayogikeun dina bentuk aséptik kalayan résistansi aliran udara alit, panghalang getih sintétik, kakuatan khusus, épisiensi filtrasi, résistansi Uap permukaan sareng tahan seuneu. Résistansi aliran hawa kirang ti 110 Pa, épisiensi filtrasi partikel non-minyak langkung ageung tibatan 95, épisiénsi filtrasi baktéri langkung ageung tibatan 95. Produk ieu cocog pikeun nyeuseup diri sareng nyaring zat partikel dina hawa, ngahalangan titik-titik, getih, cairan awak, sékrési, jsté ...
  • Disposable non-woven medical masks

    Topéng médis non-anyaman nganggo

    Anggoan masker médis sanés anu tiasa dianggo kalayan ciri résistansi aliran udara alit, kalayan polusi lisan sareng irung dihirupkeun atanapi épék polusi sareng fungsi transmisi sanés; disayogikeun dina bentuk aséptik. résistansi aliran udara kirang ti 49 Pa, épisiensi filtrasi baktéri langkung ageung tibatan 95. Produk ieu cocog pikeun dianggo ku tanaga médis klinis atanapi tanaga anu aya hubunganana di lingkungan médis umum. Produkna tiasa dianggo di lembaga médis, laboratorium, ambulan, bumi sareng tempat sanésna ...
  • Self-suction filter mask

    Topéng saringan mandiri

    Topeng pelindung saringan nyalira ngagaduhan fungsi nyaring partikel anu henteu berminyak sapertos lebu, haseup, halimun sareng mikroorganisme; éta disayogikeun dina bentuk anu teu steril. Résistansi aliran udara kirang ti 110Pa, épisiensi filtrasi partikel non-minyak langkung ti 95%, sareng épisiensi filtrasi baktéri langkung ti 95%. Produk ieu cocog pikeun nyalindung nyalira panyalindungan partikel anu henteu berminyak sapertos lebu, halimun asam, halimun cet, mikroorganisme sareng sajabana dina hawa ....
  • Iodophor disinfectant

    Disinféktan iodophor

    Disinfektan iodofor ngagaduhan kamampuan ngancurkeun protéin protoplasmik baktéri, sareng ngagaduhan fungsi anu kuat sapertos meuncit baktéri, maéhan kapang sareng maéhan spora. Produk ieu tiasa dianggo pikeun ngainféksi kulit sareng mémbran mukosa, sareng ogé tiasa ngubaran luka bakar, trichomonas vaginitis, jamur jamur, inféksi kapang kulit, sareng sajabana produk ieu tiasa dianggo di rumah sakit, bumi sareng tempat-tempat sanés. 0,4-0,6% g / ml 500 ml iodofor disinféktan 60 minodofor disinféktan Iodophor disinfectant i ...
  • Gauze bandage

    Perban kasa

    Perban kasa ngagaduhan fungsi nyerep cairan, ngalereskeun sareng ngabungkus, sareng sajabana. Éta disayogikeun dina bentuk anu teu steril sareng tiasa dianggo. Produk ieu cocog pikeun ganti baju tatu atanapi anggota badan pikeun nyayogikeun kakuatan anu ngariung, sareng sajabana, berperan dina ngabungkus sareng ngalereskeun. Produk ieu cocog pikeun dianggo di lembaga médis, bumi sareng tempat sanés. Perban kasa ieu diwangun ku kasa katun nyerep, anu didamel tina kasaés nyerep médis anu minuhan sarat YY0331-2006 kanggo nyayogikeun ...
  • Disposable medical caps

    Topi médis disposable

    Pamakéan médis anu tiasa digunakeun ngagaduhan fungsi nyegah dandruff tina lebu tina sirah, nyegah lebu éksternal tina lebet lapisan rambut, sareng sajabina. Produk cocog pikeun médis, kabersihan pangan, éléktronika, kamar bersih, tékstil sareng industri sanés. Topéng médis Paké Médis tutup médis di luhur Pamakéan sakali nganggo topi médis 10 bungkus Topéng médis nganggo ciri sapertos kieu: 1. didamel tina lawon polipropilén anu henteu dianyam anu sanés sareng ganda ...
  • 84 disinfectant

    84 disinféktan

    Disinféktan ngagaduhan fungsi maéhan baktéri patogén usus sareng cocci supuratif, virus anu teu aktip sareng sajabina. Produk ieu cocog pikeun disinféksi permukaan obyék umum, papakéan bodas, artikel anu terkontaminasi di rumah sakit. 500 g 84 payuneun disinféktan 500 g 84 disinféktan tibalik 84 Disinféktan ngagaduhan ciri sapertos kieu: 1. rumus anyar tanpa perlindungan lingkungan fosfor sareng kaséhatan; 2. henteu ngan ukur tiasa sterilisasi, tapi ogé beresih sareng dékontaminasi. 84 ...
  • Medical cotton swabs

    Sapu katun médis

    Ujung mie tina kapas kapas médis ngagaduhan fungsi nyerep cai; éta disayogikeun dina bentuk anu teu steril pikeun panggunaan sakali. Produk ieu cocog pikeun unit médis sareng kaséhatan sareng perawatan di bumi, nalika meresihan sareng ngaleungitkeun kulit sareng tatu, éta dianggo pikeun nerapkeun ubar. Sapuan katun médis Sapédah katun médis 25 bungkus swab katun médis 2000 bungkus Swab katun médis gaduh ciri-ciri ieu:
  • Non-fat cotton

    Katun henteu gajih

    Bal katun nyerep gaduh nyerep cai sareng fungsi sanésna; aranjeunna disayogikeun dina bentuk anu henteu steril pikeun panggunaan sakali. Produk ieu cocog pikeun unit médis sareng kaséhatan sareng perawatan di bumi, nalika meresihan sareng ngaleungitkeun kulit sareng tatu, éta dianggo pikeun nerapkeun ubar. Bola katun nyerep 50g rangkep bal katun nyerep Bal katun nyerep gaduh ciri sapertos kieu: 1. Bola katun nyerep didamel tina katun nyerep médis anu saluyu sareng standar YY / T 0330, anu ...