Topéng saringan mandiri

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran inti

Topeng pelindung saringan nyalira ngagaduhan fungsi nyaring partikel anu henteu berminyak sapertos lebu, haseup, halimun sareng mikroorganisme; éta disayogikeun dina bentuk anu teu steril. Résistansi aliran udara kirang ti 110Pa, épisiensi filtrasi partikel non-minyak langkung ti 95%, sareng épisiensi filtrasi baktéri langkung ti 95%.

Produk ieu cocog pikeun nyalindung nyalira panyalindungan partikel anu henteu berminyak sapertos lebu, halimun asam, halimun cet, mikroorganisme sareng sajabana dina hawa.

Self-suction filter mask11

Bungkusan bebas masker bedah médis

Self-suction filter mask23

Masker bedah médis 50 bungkus

Kauntungan produk

Topeng pelindung filter self-priming gaduh ciri sapertos kieu:

1. Lapisan luar topéng didamel tina bahan polipropilén anu teu beracun, anu utamina cai-panolak lawon non-anyaman;

2. Lapisan jero topéng utamina didamel tina bahan polipropilén anu henteu toksik, katun hawa panas ES sareng lawon non-anyaman viscose kalayan perméabilitas hawa anu caket;

3. Unsur tapis tina topéng nyoko kana dua lapisan lawon non-anyaman anu dileburkeun ultra-halus anu parantos diubaran sacara éléktratik, sareng épisién tapis baktéri ngahontal langkung ti 95%;

4. Klip irung plastik dina awak topéng tiasa disaluyukeun sakahayangna nalika prosés ngagem, sareng éta langkung pas sareng nyaman dipakena;

5. Desain tilu diménsi topéng, résistansi napas nalika ngagem kirang tina 110Pa, henteu keus;

6. Produk ieu nganggo téknologi mencétan ujung anu lancar sareng téknologi las ultrasonik pikeun ngajantenkeun topéng lemes, kuat sareng geulis.

Aplikasi produk

Topeng pelindung saringan nyalira utamina dianggo pikeun ngajagaan jalma-jalma di lingkungan anu hawa najis ku partikel anu henteu berminyak sapertos lebu, haseup, kabut sareng mikroorganisme. Metodeu utama panggunaan nyaéta:

Kumaha cara nganggo masker seri earphone N95xx:

1. Buka bungkus sareng kaluaran topéng, klip irung ka luar, tarik hiji tali ceuli ku dua leungeun, pastikeun klip irung na luhur, sapertos anu dipidangkeun dina Gambar 1 di handap;

2. Pasang masker, lebetkeun gado anjeun kana topéng, sareng gandeng tali ceuli di tukangeun ceuli ku dua panangan, sapertos dina Gambar 2 di handap;

3. Saluyukeun kana posisi anu raoseun supados topéng cocog sareng pameunteu, sapertos dina Gambar 3 di handap

4. Pencét indéks sareng ramo tengah kadua leungeun pikeun nyaluyukeun klip irung dugi ka caket kana sasak irung, sapertos dina Gambar 4 di handap

5.Unggal-unggal nganggo topéng sareng lebet ka padamelan, anjeun kedah ngalaksanakeun cek ketat. Metodeu cek nyaéta nutupan lengkep masker pelindung sareng leungeun anjeun sareng hembus gancang, sapertos anu dipidangkeun dina Gambar 5 di handap. Upami aya kabocoran hawa caket klip irung, turutan léngkah 4) Lereskeun klip irung dugi ka teu aya kabocoran hawa.

111

Ngagunakeun metode topéng séri headband N9501:

1. Buka bungkus sareng kaluaran topéng, tahan sisi topéng nganggo klip irung, jantenkeun klip irung ka luhur, sareng tali sirah bakal digantung sacara alami, sapertos anu dituduhkeun dina Gambar 1 di handap;

2. Pasang topéng, lebetkeun gado dina topéng supados caket kana rupa, anggo hiji panangan kanggo nembus dua tali sirah, teras anggo panangan anu sanés kanggo narik bandung anu langkung handap ka bagian tukang sirah teras lebetkeun éta dina beuheung, Sakumaha dituduhkeun dina Gambar 2 di handap;

3. Tarik pita sirah luhur kana tonggong sirah teras lebetkeun kana luhur Ceuli bagian tukang sirah, sapertos anu dipidangkeun dina Gambar 3 di handap;

4. Pencét indéks sareng ramo tengah kadua leungeun pikeun nyaluyukeun klip irung dugi ka caket kana jambatan irung, sapertos dina Gambar 4 di handap;

5.Unggal-unggal nganggo topéng sareng lebet ka padamelan, anjeun kedah ngalaksanakeun cek ketat. Metode cek nyaéta nutupan lengkep masker pelindung sareng panangan anjeun sareng hembusan napas gancang, sapertos anu dipidangkeun dina Gambar 5 di luhur. Upami aya kabocoran hawa caket klip irung, turutan léngkah 4) Saluyukeun deui klip irung. Upami kabocoran hawa aya di sakitar, luyukeun headband sareng balikan deui léngkah 1) dugi ka 4) dugi ka teu bocor.

222

Parameter produk

Ngaran Produk Topeng pelindung saringan otomatis
Modél N9501 Earband Type / N9501 Headband Type
Spésifikasi 180mm×120mm / 160mm×105mm / 140mm×95mm
Ngaran Produk Shaohu
Bahan lawon non-anyaman polipropilén, katun hawa panas ES
Laju tapis baktéri ≥95 persén
Laju filtrasi partikel non-minyak 95%
Patuh sareng nomer standar GB 2626-2019
Spésifikasi bungkus bungkusan kantong kertas-plastik, 1 buah per kantong
Fungsi Cegah partikel anu henteu berminyak sapertos lebu, haseup, kabut sareng mikroorganisme
Asalna Jiangsu, Cina
Pabrikan Huaian Zhongxing Farmasi Téhnologi Co., Ltd.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami