Aakku Cina Disposable Steril Fliter Topeng Self-nyeuseup filter masker pabrik jeung suppliers |Zhongxing

Disposable Steril Fliter Topeng Self-nyeuseup filter topeng

Katerangan pondok:

SHAOHU@ Topeng panyaring nyeuseup diri masker fliter steril disposable
1.Mterial: lawon non-anyaman
2. Warna: Bodas
3.With ceuli-loop
4. Filter sari, lebu jeung baktéri
5.No rangsangan pikeun kulit manusa
beurat 6.Light sarta breathable punjul


Rincian produk

Tag produk

Pedaran inti

ZHONGXING Cina mangrupakeun salah sahijiprodusén ngarahpikeun asesoris disposable médis di Cina Kidul.Kusabab ngadeg taun 2002, ZHONGXING terus nawarkeun rupa-rupa ngembangkeun produk, rojongan teknis, kamampuhan profésional produksi, terus layanan palanggan ka konsumén di sakuliah dunya.

Kalayan kamajuan langkung ti 10 taun, tim ZHONGXING fokus kana manufaktur sareng ngékspor séri produk Topeng Médis.

ZHONGXING mangrupikeun pabrik kalayan CE, sertipikat ISO sareng ngembangkeun set komprehensif kompetensi inti anu tiasa diterapkeun kana bisnis anjeun kalebet:

Tim téknis anu khusus pisan
Dina sistem kontrol kualitas ISO, sakabéh prosés urang tina bahan baku asup, pemutihan katun atah, on-akang inspeksi kualitas, jaminan kualitas anu dikawasa ketat tur retrospection di périodik.

Keunggulan Operasional
Kamampuhan kami pikeun nyayogikeun suplai produk anu teu kaganggu anu nyumponan spésifikasi pasti anjeun mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng diajar kontinyu.Kami tiasa nyayogikeun dokumén anu dipikabutuh pikeun pendaptaran anjeun di pasar anjeun.

Hubungan customer
Hubungan profésional anu kuat mangrupikeun pondasi pikeun kamekaran anu sustainable.Urang narékahan pikeun ngarti tangtangan anu disanghareupan ku para palanggan sareng supplier, sareng ngalaksanakeun cara anu ngadorong dialog terbuka sareng silih hormat.

Kami ngarepkeun ngawangun hubungan bisnis

fliter face mask

Topeng filter nyeuseup diri

Self-suction filter mask23

Masker bedah médis 50 bungkus

Kaunggulan produk

Topeng pelindung filter timer priming ngagaduhan ciri ieu:

1.Lapisan luar topéng dijieunna tina bahan polipropilén non-toksik, nu utamana lawon non-anyaman cai-panolak;

2.Lapisan jero topéng utamana dijieunna tina bahan polipropilén non-toksik, ES katun hawa panas jeung viscose lawon non-anyaman kalawan perméabilitas hawa intim;

3.Unsur filter tina topéng adopts dua lapisan ultra-rupa ngalembereh-ditiup lawon non-anyaman nu geus electrostatically dirawat, sarta efisiensi filtration baktéri ngahontal leuwih ti 95%;

4.Klip irung palastik dina awak topéng bisa disaluyukeun dina bakal salila prosés maké, sarta éta leuwih pas sareng nyaman mun teu ngagem;

5.Desain tilu diménsi tina topeng, résistansi engapan salila maké kirang ti 110Pa, teu stuffy;

6.Produk ieu nganggo téknologi mencét ujung anu mulus sareng téknologi las ultrasonik pikeun ngajantenkeun topéng lemes, kuat sareng éndah.

 

Topeng pelindung filter timer priming utamana dipaké pikeun ngajaga jalma di lingkungan dimana hawa dicemar ku partikel non-oily kayaning lebu, haseup, kabut jeung mikroorganisme.Metodeu utama pamakean nyaéta:

Ngagunakeun métode N9501 headband runtuyan topeng:

1.Buka pakét sareng cabut topéng, tahan sisi topéng nganggo klip irung, jieun klip irung ka luhur, sareng ikat sirah bakal ngagantung sacara alami, sapertos anu dipidangkeun dina Gambar 1 di handap ieu;

2.Pasangkeun topéng, lebetkeun gado di jero topéng supados caket kana raray, anggo hiji leungeun pikeun nembus dua ikat sirah, teras nganggo panangan anu sanés pikeun narik ikat sirah anu handap ka tukangeun sirah teras pasang. eta dina beuheung , Ditémbongkeun saperti dina Gambar 2 di handap;

3.Tarik headband luhur ka tukang sirah teras nahan eta dina luhureun ceuli tina tonggong sirah, ditémbongkeun saperti dina Gambar 3 handap;

FAQ

1. saha urang?
Kami dumasar di Huaian, Cina, mimitian ti 2002, ngajual ka Afrika (22.00%), Amérika Kalér (22.00%), Wétan Tengah (21.00%), Amérika Kidul (16.00%), Éropa Wétan (16.00%), Pasar Doméstik (1,00%), Éropa Kulon (1,00%), Asia Tenggara (1,00%).Aya total ngeunaan 201-300 urang di kantor urang.

2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
Kasa Swab, Kapas Roll, Kapas Bola, Topeng Raray, Médis Sprei, Cap Médis jsb

4. naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?

Langkung ti 10 taun pangalaman ahli;urang ménta kapasitas accomplishing sakabeh ranté tina suplai bahan, pabrik nepi ka ékspor produk na final sanggeus layanan jualan indenpendently;

5. jasa naon bisa kami nyadiakeun?
Sarat Pangiriman Ditampi: FOB, CFR, CIF;
Mata Artos Pembayaran Ditampa: USD, EUR, HKD;
Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C;
Basa Diucapkeun: Inggris, Cinae

Parameter produk

Ngaran Produk Topeng pelindung filter timer priming
Modél N9501 Earband Tipe / N9501 Headband Tipe
spésifikasi 180 mm×120mm / 160mm×105mm / 140mm×95 mm
Ngaran Produk Shaohu
Bahan polipropilén non-anyaman lawon, ES katun hawa panas
Laju filtration baktéri ≥95 persén
Laju filtrasi partikel non-oily 95%
Patuh sareng nomer standar GB 2626-2019
Spésifikasi bungkusan bungkusan kantong kertas-plastik, 1 sapotong per kantong
Fungsi Nyegah partikel non-oily sapertos lebu, haseup, kabut sareng mikroorganisme
Asal Jiangsu, Cina
Produsén Huaian Zhongxing Pharmaceutical Technology Co., Ltd.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami