Topeng FFP2

  • FFP2 Mask  5 ply

    Topeng FFP2 5 lapis

    Komponén Topeng awak, pita ceuli elastis, adjustable irung clip.5-ply struktur ensures panyalindungan compreshive .Flitration efisiensi 95% (FFP2 Level) Net weightL5-6g/piece.
    Lapisan kahiji: 50g/m2 Spunbond Polipropilén(pp) Nonwoven
    Lapisan 2: 25g/m2 Lebur nonwoven(fliter)
    Lapisan 3: 25g/m2 Meltbown nonwoven(filter)
    Lapisan ka-4: 40g.m2 katun hawa panas(ES) pikeun lemes & nyerep lembab
    Lapisan 5: 25g/m2 Spunbond Polipropilén(pp) Nonwoven
  • Disposable Sterile Fliter Mask Self-suction filter mask

    Disposable Steril Fliter Topeng Self-nyeuseup filter topeng

    SHAOHU@ Topeng panyaring nyeuseup diri masker fliter steril disposable
    1.Mterial: lawon non-anyaman
    2. Warna: Bodas
    3.With ceuli-loop
    4. Filter sari, lebu jeung baktéri
    5.No rangsangan pikeun kulit manusa
    beurat 6.Light sarta breathable punjul